سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۱
۱۷۴۱ شعبه اخذ رأی در هرمزگان آماده برگزاری انتخابات است

۱۷۴۱ شعبه اخذ رأی در هرمزگان آماده برگزاری انتخابات است

هرمزگان (ایسنا) - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت بررسی واقع‌بینانه شرایط برگزاری انتخابات در شهرستان‌ها گفت: ۱۷۴۱ شعبه اخذ رأی در استان برای برگزاری انتخابات آماده است.

احمد نفیسی در نشست ستاد انتخابات استان هرمزگان با اشاره به تجربه برگزاری انتخابات در شرایط دشوار کشور اظهار کرد: در دوران جنگ هشت‌ ساله و همچنین در شرایط بروز حوادث غیرمترقبه، انتخابات در کشور برگزار شده و رویکرد نظام نیز بر برگزاری انتخابات استوار است؛ با این حال، تعیین زمان و مکان برگزاری انتخابات باید بر پایه شرایط موجود و بررسی‌های کارشناسی انجام شود.

وی با تأکید بر ضرورت ارائه تحلیل جامع از وضعیت شهرستان‌ها افزود: فرمانداران باید با در نظر گرفتن شرایط واقعی هر شهرستان و حوزه انتخابیه، گزارشی دقیق از امکان‌سنجی برگزاری انتخابات تهیه و وضعیت محل‌های برگزاری، شرایط اجرایی و میزان آمادگی عوامل برگزارکننده را به‌صورت واقع‌بینانه ارزیابی کنند.

رئیس ستاد انتخابات هرمزگان پیش‌بینی میزان مشارکت مردم را از دیگر محورهای ضروری این گزارش‌ها دانست و تصریح کرد: فرمانداران باید برآورد خود از میزان مشارکت در هر شهرستان را ارائه و عوامل مؤثر بر افزایش یا کاهش مشارکت را نیز به‌طور مشخص تشریح کنند.

نفیسی با اشاره به اهمیت حفظ وحدت و انسجام اجتماعی در شرایط کنونی خاطرنشان کرد: تأثیر برگزاری انتخابات بر روند وحدت نیروها در جامعه باید در تحلیل‌های شهرستانی مورد توجه قرار گیرد؛ به‌ویژه در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که به دلیل ماهیت محلی، احتمال بروز برخی اختلافات و تنش‌ها وجود دارد و لازم است این مسائل به‌دقت رصد و مدیریت شوند.

وی با اشاره به ضرورت تسریع در جمع‌بندی این ارزیابی‌ها گفت: انتظار می‌رود فرمانداران در بازه زمانی یک هفته تا ۱۰ روز آینده، تحلیل جامع و واقع‌بینانه خود از شرایط حوزه‌های انتخابیه را ارائه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با تأکید بر آمادگی فنی شعب اخذ رأی اظهار داشت: آزمایش دستگاه‌های احراز هویت در شعب باید به‌طور جدی انجام و نتایج بررسی‌ها به ستاد انتخابات استان اعلام شود تا مشکلات احتمالی پیش از برگزاری انتخابات شناسایی و برطرف شود.

وی افزود: دوره‌های آموزشی لازم برای کاربران و عوامل اجرایی انتخابات برگزار شده و در همین راستا، آزمایش دستگاه‌های اخذ رأی به‌صورت آزمایشی در بندرعباس و چند شهر استان، هم‌زمان با نماز جمعه هفته گذشته انجام شد. در ادامه این روند، آزمایش‌های دیگری نیز در اماکن مختلف انجام خواهد شد تا مردم با شیوه جدید رأی‌گیری تمام‌الکترونیکی آشنا شوند.

نفیسی با اشاره به آسیب‌های واردشده به برخی زیرساخت‌های ارتباطی در جریان جنگ گفت: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده در نشست ستاد انتخابات، بخش عمده این زیرساخت‌ها ترمیم شده است.

وی تأکید کرد: تلاش می‌کنیم تا زمان برگزاری انتخابات، مشکلات احتمالی در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی برطرف و بستر لازم برای اجرای مناسب فرایند رأی‌گیری تمام‌الکترونیکی در استان فراهم شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان در روز سه‌شنبه پنجم آبان، با اشاره به آمادگی زیرساخت‌های انتخاباتی استان گفت: ۱٬۷۴۱ شعبه اخذ رأی در هرمزگان پیش‌بینی شده و آموزش عوامل اجرایی و آزمایش تجهیزات انتخاباتی در حال انجام است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها