یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۰
تقویت تشکل‌های اجتماعی و مشارکت شهروندان از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری مشهد است

معاون شهردار مشهد:

تقویت تشکل‌های اجتماعی و مشارکت شهروندان از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری مشهد است

خراسان رضوی (ایسنا) - معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: حمایت از تشکل‌های اجتماعی، هیئات مذهبی، مساجد و نخبگان فرهنگی و افزایش مشارکت شهروندان در مناسبت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری مشهد بوده است.

جاوید کیانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت مشارکت اجتماعی شهروندان در مدیریت شهری، اظهار کرد: از ابتدای فعالیت، یکی از سیاست‌های اصلی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، توجه به تشکل‌ها و تقویت مشارکت‌های اجتماعی در سطوح مختلف فرهنگی و اجتماعی بوده که در این زمینه به نتایج و دستاوردهایی نیز دست یافته‌ایم.

وی با اشاره به نقش تشکل‌های مردمی در برگزاری مناسبت‌های مختلف افزود: با توجه به اینکه مشهد در بسیاری از مناسبت‌ها کانون و محور برنامه‌ها بوده، تشکل‌های اجتماعی، هیأت مذهبی، مساجد و نخبگان فرهنگی نیز با حضور فعال در صحنه میدان و خیابان نقش‌آفرینی کرده‌اند و شهرداری مشهد تلاش کرده از این مجموعه‌ها به شیوه‌های مختلف حمایت کند. این حمایت‌ها از مسیرهای مختلفی از جمله معاونت اجتماعی، شورای اجتماعی محلات و معاونت فرهنگی و هنری شهرداری انجام شده و ارتباط مستقیمی با تشکل‌های اثرگذار شهر برقرار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به مناسبت‌هایی مانند دهه پایانی ماه صفر، تشییع پیکر شهید، دهه نخست محرم، اعیاد شعبانیه و عید سعید غدیر تصریح کرد: حضور گسترده مردم و تشکل‌ها در این برنامه‌ها، حاصل مشارکت و پشتیبانی مجموعه‌های مختلف بوده و بدون حمایت و همراهی مناسب، تحقق چنین حضوری امکان‌پذیر نبود.

کیانی درمورد نقش شهروندان در تصمیم‌گیری‌های محله‌ای بیان کرد: یکی از محورهای مورد توجه مدیریت شهری، شورای اجتماعی محلات است. اساس شکل‌گیری این شوراها، توجه به محله‌محوری و فراهم‌کردن زمینه مشارکت ساکنان هر محله در شناسایی و حل مسائل و مشکلات محل زندگی خود بوده است.

وی افزود: شهرداری از شورای اجتماعی محلات حمایت می‌کند و با برگزاری نشست‌های ماهانه و فصلی، زمینه حضور و گفت‌وگوی این شوراها با دستگاه‌های مسئول را فراهم می‌سازد. همچنین از سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان دعوت می‌شود تا در جلسات حضور یابند و شهروندان بتوانند مطالبات و مسائل خود را به‌صورت مستقیم مطرح کنند.

معاون شهردار مشهد با اشاره به حضور نمایندگان شورای اجتماعی محلات در جلسات شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: در اقدامی دیگر، شورای شهر هر هفته یکی از رؤسا یا نمایندگان شوراهای اجتماعی محلات را به صحن علنی دعوت می‌کند تا دیدگاه‌ها، مسائل و مطالبات محله خود را مطرح کنند. امیدواریم با توجه به این ظرفیت‌ها و تعامل میان شهروندان، مدیریت شهری و سایر دستگاه‌های مسئول، پیشنهادها و مطالبات محله‌ای در سیاست‌گذاری‌های شهرداری مورد توجه قرار گیرد تا زمینه تحقق آن‌ها در میدان عمل فراهم شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها