یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۵
منبع: نمایندگی گیلان
نماینده ولی فقیه در گیلان: مسئولیت‌های راهپیمایی ۱۳ آبان به نوجوانان و جوانان سپرده شود

نماینده ولی فقیه در گیلان: مسئولیت‌های راهپیمایی ۱۳ آبان به نوجوانان و جوانان سپرده شود

گیلان (ایسنا) - نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: برای راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان باید تریبون و مسئولیت‌ها به نوجوانان و جوانان دانش‌آموز سپرده شود تا با تمام وجود احساس مالکیت و اثرگذاری در ساحت انقلاب اسلامی داشته باشند.

آیت‌الله رسول فلاحتی، یکشنبه ۱۰ آبان در نشست ستاد بزرگداشت یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی استان گیلان، ضمن تبریک و قدردانی از اهتمام مسئولان و اعضای ستاد در احیای ارزش‌های اسلامی، به تحلیل شرایط حساس و بی‌بدیل جهان اسلام پرداخت و اظهار کرد: هر ساله بر اهمیت عرصه‌های پیش‌رو افزوده می‌شود، اما شرایط کنونی ما در آستانه ۱۳ آبان و روزهای سرنوشت‌ساز آینده، شرایطی کاملا ویژه و کم‌سابقه در طول یک قرن اخیر است.

وی با بیان اینکه استکبار جهانی در مسیر افول و اضمحلال قطعی قرار گرفته است، افزود: قدرت‌هایی که نزدیک به یک قرن با طمطراق از هیمنه خود سخن می‌گفتند و رژیم غاصب صهیونیستی که بیش از هفت دهه به آن بالیدند، امروز مشخص شده که ببرهای کاغذی هستند. نظر قطعی تحلیلگران ژرف‌اندیش این است که انقلاب اسلامی شکست‌ناپذیر است و تمام توان آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی نتوانسته و نخواهد توانست قطار پرشتاب این حرکت الهی را متوقف کند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به تفاوت بنیادین انقلاب اسلامی با انقلاب‌های مادی تاریخ نظیر انقلاب اکتبر روسیه یا الجزایر، تصریح کرد: انقلاب‌هایی که مقصد نهایی آن‌ها مسائل صرفا مادی، اقتصادی یا تغییر ساختار ظاهری حکومت بوده، دچار بازگشت یا شکست شدند، اما انقلاب اسلامی ایران بر یک مبنای راهبردی توحیدی، ماورایی و با تکیه بر سنت انبیا پایه‌ریزی شده و به همین دلیل مانا و ماندگار است.

امام جمعه رشت به فضاسازی‌ها و جنگ روانی دشمن برای القای فروپاشی درونی اشاره کرد و گفت: دشمن با برجسته‌سازی تحریم‌ها، چالش‌های اقتصادی و تهاجم فرهنگی به دنبال ناامیدسازی جامعه است، اما طرف دیگر سکه، سیلی‌های محکم و ضربات راهبردی است که نظام سلطه از جمهوری اسلامی دریافت کرده است. فشارهایی که به واسطه تحریم‌ها بر این ملت وارد آمد اگر بر کشورهای مدعی غربی تحمیل می‌شد در همان روزهای نخست از درون منفجر می‌شدند؛ کما اینکه امروز با کوچک‌ترین تنگناهای معیشتی دچار بحران و اعتراض‌های سراسری شده‌اند.

وی با اشاره به کلان امیرالمومنین علی(ع) در وصف مالک اشتر، تاکید کرد: ملت بزرگ ایران، مالکان اشتر روزگار ما هستند که با استقامتی کوه‌وار ایستاده‌اند. این استقامت و ظرفیت عظیم مردمی، هم‌رده و به مثابه موشک‌های بالستیک، لانچرها و تمام زیرساخت‌های استراتژیک نظامی ما عمل می‌کند و توان بازدارندگی ایجاد کرده است.

آیت الله فلاحتی با تاکید بر اینکه دشمنان و وابستگان بدانند این نظام و دین الهی ریشه‌دار است، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی شکست‌ناپذیر است؛ دین‌باوران همیشه در میدان خواهند ماند و ناکسان و غرب‌باوران هیچ جایگاهی در آینده این کشور ندارند. این کشور را اتصال به اهل بیت (ع) و نهضت اباعبدالله الحسین(ع) زنده نگه داشته است.

وی، احیای ایام‌الله را هویت‌بخش دانست و بیان کرد: باید برای نسل نو تبیین شود که کشور چه قله‌های افتخارآمیزی را پشت سر گذاشته است. برای راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان باید تریبون و مسئولیت‌ها به نوجوانان و جوانان دانش‌آموز سپرده شود تا با تمام وجود احساس مالکیت و اثرگذاری در ساحت انقلاب اسلامی داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با قدردانی مجدد از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر اعضای ستاد و نیز با درود به مجاهدت‌های رزمندگان نیروی دریایی راهبردی در پهنه آب‌های جنوب، سخنان خود را با طلب سلامتی و طول عمر برای رهبری معظم انقلاب و تلاوت صلوات به پایان رساندند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها