یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۴
منبع: نمایندگی لرستان
ثبت بیشترین بارندگی لرستان در رومشکان و کوهدشت

ثبت بیشترین بارندگی لرستان در رومشکان و کوهدشت

لرستان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی لرستان از ثبت بیشترین میزان بارندگی استان طی ۱۲ ساعت گذشته در ایستگاه هواشناسی رومشکان خبر داد و گفت: در این مدت میزان بارش در رومشکان به ۱۲.۶ میلی‌متر رسید.

بهروز مرادپور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آمار ایستگاه‌های هواشناسی استان، از ساعت ۰۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰ روز یکشنبه ۱۰ آبان‌ماه، بیشترین میزان بارندگی در رومشکان با ۱۲.۶ میلی‌متر ثبت شده است.

وی افزود: پس از رومشکان، کوهدشت با ۱۱ میلی‌متر، سراب‌دوره با ۷.۴ میلی‌متر، معمولان با ۴.۴ میلی‌متر، خرم‌آباد با ۳.۲ میلی‌متر و ریمله با ۲.۴ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی را داشته‌اند. همچنین در ایستگاه پلدختر ۵.۵ میلی‌متر، سیلاخور ۰.۴ میلی‌متر و الشتر ۰.۷ میلی‌متر بارندگی ثبت شده است.

مرادپور بیان کرد: در این بازه زمانی در ایستگاه‌های هواشناسی بروجرد، الیگودرز، دورود، نورآباد، ازنا، ایمان‌آباد، سپیددشت و شول‌آباد بارندگی ثبت نشده است.

وی میانگین بارندگی ثبت‌شده در استان طی این مدت را ۲.۸ میلی‌متر اعلام کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها