دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۸
نصب و راه‌اندازی دومین دستگاه پیشرفته لاپاراسکوپی در بیمارستان میناب

نصب و راه‌اندازی دومین دستگاه پیشرفته لاپاراسکوپی در بیمارستان میناب

هرمزگان (ایسنا) - رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب از نصب و راه‌اندازی دومین دستگاه پیشرفته لاپاراسکوپی در این مرکز درمانی خبر داد و گفت: توسعه و به‌روزرسانی تجهیزات پزشکی از اولویت‌های اصلی این بیمارستان برای ارتقای کیفیت خدمات است.

 دکتر محمد مورخ در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این اقدام در راستای تقویت تجهیزات پزشکی و توسعه خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی بیمارستان انجام شده است.

وی افزود: دومین دستگاه پیشرفته لاپاراسکوپی از جدیدترین مدل‌های روز دنیا، با هدف توسعه زیرساخت‌های درمانی و ارتقای کیفیت خدمات جراحی، در اتاق عمل بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب نصب و راه‌اندازی شد.

رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب ضمن قدردانی از حمایت‌های دکتر شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در زمینه توسعه زیرساخت‌های درمانی بیمارستان تصریح کرد: با اضافه شدن این دستگاه پیشرفته به مجموعه تجهیزات اتاق عمل، امکان ارائه خدمات جراحی لاپاراسکوپی با دقت و کیفیت بالاتر برای بیماران فراهم شده است.

 مورخ همچنین با اشاره به مزایای جراحی‌های لاپاراسکوپی بیان کرد: استفاده از این فناوری نوین، با کاهش میزان تهاجم جراحی، می‌تواند به کاهش عوارض پس از عمل، کوتاه‌تر شدن مدت بستری بیماران و تسریع روند بهبودی آنان کمک شایانی کند.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه و به‌روزرسانی تجهیزات پزشکی و فراهم کردن امکانات پیشرفته درمانی، از اولویت‌های مستمر این بیمارستان برای ارتقای سطح خدمات و پاسخگویی بهتر به نیازهای درمانی مردم شهرستان میناب و مناطق همجوار است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها