محمد اقبالی در گفتوگو با ایسنا با تبریک روز دانشآموز، از دانشآموزان این شهرستان دعوت کرد با حضوری پرشور، آگاهانه و مسئولانه در راهپیمایی ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشآموز شرکت کنند.
وی اظهار کرد: حضور آگاهانه دانش آموزان در عرصههای اجتماعی، بیانگر احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت کشور است.
معاون پرورشی اداره آموزشوپرورش شهرستان گرمسار ادامه داد: روز دانشآموز یادآور آگاهی، ایمان، بصیرت و ایستادگی نسلهایی است که با علم، اخلاق، غیرت و مسئولیتپذیری در مسیر سربلندی ایران اسلامی گام برداشتند و دانشآموزان امروز ادامهدهندگان این مسیر پرافتخار هستند.
اقبالی با دعوت از دانشآموزان برای شرکت در راهپیمایی ۱۳ آبان تصریح کرد: حضور در این مراسم صرفاً شرکت در یک راهپیمایی نیست، بلکه نشاندهنده پایبندی به آرمانهای انقلاب اسلامی، پاسداشت راه شهدا و همراهی با نسلهایی است که برای عزت و سربلندی ایران از خود گذشتند.
وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به حضور گسترده دانشآموزان خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشآموزان با حضوری پرشور و مسئولانه، بار دیگر همدلی و همبستگی نسل جوان را به نمایش بگذارند و در مسیر پیشرفت و سربلندی ایران عزیز بدرخشند.
انتهای پیام