پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ | ۰۰:۱۰
منبع: نمایندگی لرستان
توسعه صنایع تبدیلی «به» فرصتی برای افزایش درآمد باغداران بروجرد

توسعه صنایع تبدیلی «به» فرصتی برای افزایش درآمد باغداران بروجرد

لرستان (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: این شهرستان با تولید سالانه ۵۴۰ تن میوه به و برخورداری از رتبه نخست تولید این محصول در استان لرستان، ظرفیت مناسبی برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، افزایش ارزش افزوده محصولات باغی و ایجاد اشتغال دارد.

عزت‌الله نباتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: میوه به از محصولات باغی با ارزش غذایی مطلوب و قابلیت فرآوری بالاست که می‌تواند به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی بخش کشاورزی مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه به دارای فیبر، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و پکتین طبیعی است، افزود: این محصول قابلیت تبدیل به فرآورده‌های متنوعی همچون مربا، ژله، مارمالاد و کنسانتره را دارد و فرآوری آن می‌تواند زمینه استفاده اقتصادی بیشتر از تولیدات باغداران را فراهم کند.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد با بیان اینکه این شهرستان با ۸۳.۷۵ هکتار باغ به و تولید سالانه ۵۴۰ تن، رتبه نخست تولید این محصول را در استان لرستان به خود اختصاص داده است، گفت: بهره‌گیری از این ظرفیت از طریق ایجاد و توسعه واحدهای فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی، نقش مؤثری در تقویت اقتصاد کشاورزی منطقه خواهد داشت.

نباتی ادامه داد: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی علاوه بر افزایش ارزش افزوده محصولات باغی، موجب کاهش ضایعات، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش درآمد بهره‌برداران می‌شود و می‌تواند زمینه رونق اقتصادی در بخش کشاورزی را فراهم کند.

وی با تأکید بر ضرورت تکمیل زنجیره ارزش محصولات باغی، بیان کرد: این زنجیره باید از مرحله تولید در باغ تا فرآوری، بسته‌بندی و عرضه به بازار به‌صورت منسجم دنبال شود که تحقق آن نیازمند حمایت از باغداران، جذب سرمایه‌گذاری در صنایع غذایی و تقویت زیرساخت‌های بازاریابی است.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد در ادامه خاطرنشان کرد: حمایت از بهره‌برداران، ارتقای بهره‌وری باغات، ترویج روش‌های نوین تولید و توسعه صنایع تبدیلی از محورهای مهم برای رونق و پایداری تولیدات کشاورزی شهرستان است و باید از ظرفیت محصولات باغی منطقه برای ایجاد ارزش افزوده و درآمد پایدار بیشتر استفاده شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها