شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۸
حماس: غرق شدن چادر آوارگان غزه، لکه ننگی بر پیشانی جامعه جهانی است

حماس: غرق شدن چادر آوارگان غزه، لکه ننگی بر پیشانی جامعه جهانی است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتقاد از تداوم محاصره نوار غزه و ناتوانی نهادهای بین‌المللی در اقدام برای پایان دادن به آن، رژیم صهیونیستی و طرف‌های بین‌المللی ذی‌ربط را مسئول فاجعه انسانی جاری در این باریکه دانست.

به گزارش ایسنا، حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس تأکید کرد وضعیت فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه و درد و رنجی که ساکنان این باریکه در پی شرایط اسف‌بار و غرق شدن چادرهای صدها خانواده آواره متحمل می‌شوند، لکه ننگی بر پیشانی جامعه جهانی است که همچنان در وادار کردن رژیم صهیونیستی به رفع محاصره ظالمانه نوار غزه ناتوان مانده‌ است.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، حازم قاسم همچنین تصریح کرد مسئولیت این فاجعه انسانی، علاوه بر دشمن صهیونیستی، بر عهده نهادهای بین‌المللی ذی‌ربط نیز قرار دارد که از جمله آنها نهادی موسوم به «شورای صلح» و نماینده آن، نیکولای ملادینوف است؛ نهادی که در ایفای نقش خود برای تضمین ورود کمک‌های بشردوستانه و امدادی به نوار غزه ناکام مانده و در برابر جنایت محاصره تحمیل‌شده بر بیش از دو میلیون فلسطینی در این منطقه همچنان سکوت کرده است.

سخنگوی جنبش حماس در ادامه گفت: «واقعیت رو به وخامت انسانی در نوار غزه، میانجی‌ها را ملزم می‌کند که مسئولیت‌های کامل خود را در قبال توافق‌های منعقدشده بر عهده بگیرند و با جدیت و اثربخشی برای وادار کردن رژیم اشغالگر به اجرای تعهداتش اقدام کنند؛ در رأس این تعهدات، ورود کمک‌های بشردوستانه و تجهیزات مورد نیاز برای اسکان است که باید به میزان لازم و کافی فراهم شود تا به مردم ما در کاهش رنج‌های مداومشان کمک کند.»

حازم قاسم در پایان از اتحادیه عرب خواست برای نجات نوار غزه از فاجعه انسانی مستمر، اقدامی فوری و مؤثر اتخاذ کند که با اصول و اهدافی که این اتحادیه بر اساس آنها تأسیس شده است، همخوانی داشته باشد و مسئولیت قومی و انسانی آن در قبال ملت فلسطین را منعکس کند.

انتهای پیام 

# جهان

آخرین اخبار جهان