جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۲
قاتل اجاره‌ای دستگیر شد

قاتل اجاره‌ای دستگیر شد

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی که با اجیر کردن آدم‌کش قصد استفاده ازاموال پنج میلیارد تومانی رفیقش را داشت خبر داد.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی که با اجیر کردن آدم‌کش قصد استفاده ازاموال پنج میلیارد تومانی رفیقش را داشت خبر داد.

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ساعت 21 روز پنجم تیرماه امسال، یک فقره کشف جسد در یک واحد آپارتمانی در خیابان فاطمی از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 به کلانتری 125 یوسف آباد اعلام شد که با حضور مأموران کلانتری در محل و بررسی‌های اولیه مشخص شد که پیرمردی 80 ساله که به تنهایی زندگی می کرده ، توسط قاتل یا قاتلین به قتل رسیده و تمامی اموال و مدارک داخل گاوصندوق خانه اش نیز سرقت شده است.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمد و به دستور قاضی بوستان زاده، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و در ادامه با آغاز تحقیقات ، کارآگاهان به تحقیق از خدمتکار مقتول پرداختند که این شخص در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: مدتی است که به عنوان خدمتکار به منزل مقتول رفت و آمد دارم و به همین علت ، دسته کلید خانه وی را در اختیار دارم و بعد از ظهر هر روز برای انجام کارهای خدماتی از قبیل نظافت و دادن غذا و ... به خانه مقتول می رفتم و در روز کشف جسد نیز طبق روال همیشگی ، در ساعت 20 به خانه مقتول رفتم، ابتدا تصور کردم که مقتول در حال استراحت است، اما پس از گذشت مدتی ، زمانیکه از وی خبر نشد ، برای دادن دارو به داخل اتاق خواب رفتم و در آنجا بود که متوجه شدم ، سرش از ناحیه پیشانی شکسته و رشته ای پلاستیکی نیز به دور گردنش پیچیده شده است که به او نزدیک شدم و پس از باز کردن رشته پلاستیکی چندین بار صدایش کردم اما مقتول نفس نمی کشید.

در ادامه کارآگاهان اداره دهم با مراجعه به محل زندگی مقتول و بررسی صحنه جنایت اطمینان پیدا کردند که قتل توسط فرد یا افرادی انجام شده که یا مقتول آنها را می شناخته و در خانه را برایشان بازکرده و یا دسته کلید خانه مقتول را در اختیار داشته و از محل گاوصندوق و محل نگهداری کلید آن نیز اطلاع دقیق داشته‌اند که با توجه به نتایج بدست آمده از محل جنایت، بررسی فرضیه "ارتکاب جنایت توسط افراد مرتبط با مقتول" در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

با توجه به نتایج اولیه بدست آمده در پرونده، کارآگاهان قصد تحقیقات از اعضای خانواده مقتول را داشتند که اطلاع پیدا کردند که تمامی اعضای خانواده مقتول یک پسر و یک دختر در خارج از کشور زندگی می‌کنند و مدتها پیش، پس از اختلافات شدید خانوادگی ایجاد شده مابین مقتول و اعضای خانواده‌اش، وی به تنهایی به ایران بازگشته است.

در ادامه، کارآگاهان موفق به شناسایی فردی بنام حسین. ق ( 50 ساله ) شدند که در زمینه کارهای ساختمانی فعالیت داشت؛ در تحقیقات از حسین . ق مشخص شد که مقتول بواسطه اعتمادی که به او داشته، کلید خانه‌اش را در اختیار وی قرار داده و نیز بواسطه دوستی با مقتول، به او سرکشی می کرده، در تحقیقات بعدی نیز، حسین . ق در اظهارات اولیه عنوان کرد که چند روز قبل از کشف جسد وی به همراه اعضای خانواده و تعدادی از بستگانش، برای گردش و تفریح به شمال کشور رفته است که تحقیقات بعدی در این خصوص نیز صحت اظهارات وی را تأیید کرد.

در ادامه تحقیقات و با توجه به سرقت تمامی اسناد و مدارک متعلق به املاک متوفی به ارزش تقریبی 5 میلیارد تومان ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که مقتول پیش از مرگ خود اقدام به انتقال محضری اسناد بنام حسین . ق کرده و این شخص تنها کسی است که از مرگ مقتول ، منتفع می شود.

با توجه به دلایل بدست آمده در خصوص انگیزه احتمالی جنایت ، کارآگاهان به تحقیقات گسترده ای در خصوص "حسین . ق " پرداخته و به نحوه ارتباط حسین با یکی از کارگرانش بنام مشکوک مجید . ر ( 27 ساله ) شدند که بنا بر تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که حسین ، حمایت مالی ویژه ای از مجید انجام داده به‌گونه ای که شرایط را برای اسکان خانواده مجید در تهران فراهم و یک واحد مسکونی در خیابان جیحون برای آنها پیش بینی و فراهم کرده بود ؛ حتی میزان حقوق مجید را نیز به میزان قابل توجهی افزایش داده بود . با توجه به شواهد بدست آمده ، کارآگاهان به تحقیق از مجید در خصوص آشنایی احتمالی او با مقتول و اطلاع از جنایت پرداخته اما او در تحقیقات اولیه منکر هرگونه آشنایی با مقتول و اطلاع از جنایت می شود.

در شرایطی که مجید در تحقیقات اولیه منکر هرگونه اطلاع از جنایت و مرگ مقتول در خیابان فاطمی شده بود ، اما کارآگاهان با سلسله اقدامات پلیس