• شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۵ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 95080100599
  • خبرنگار : 71134

آغاز ثبت نام بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه

آغاز ثبت نام بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان از آغاز ثبت نام بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه خبرداد.

دکتر مجتبی صدیقی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار داشت: ثبت نام بیست و پنجمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه از امروز اول آبان آغاز شده و تا 20 آبان ادامه می‌یابد. کلیه دانشجویان متقاضی دانشگاههای دولتی، غیر انتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه دو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دانشگاه های آزاد اسلامی، پیام نور و فرهنگیان می‌توانند در این مقطع زمانی با مراجعه به سایت www.nemooneh.saorg.ir نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام نمایند.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان اشاره کرد که این جشنواره علمی- فرهنگی در تلاش است تا الگوی دانشجوی نمونه را معرفی نماید، دانشجویی چندبعدی که نه تنها در عرصه تحصیلی خویش موفق بوده است، که در فعالیتهای علمی-پژوهشی، فرهنگی و اخلاقی نیز برجسته باشد.

وی افزود: در راستای متنوع سازی تولیدات علمی-پژوهشی و فرهنگی-اجتماعی دانشجوی نمونه ، طبق آیین‌نامه فعالیتهای متنوع و متعدد دانشجویان در بخشهای مختلف 6 گانه پژوهشی و 10 گانه فرهنگی دارای سقف امتیازی بوده و تنها آندسته از دانشجویانی در رقابتهای نزدیک این جشنواره می توانند به مراحل پایانی این جشنواره برسند که در حوزه های متنوع پژوهشی و فرهنگی صاحب رزومه باشند. برای مثال تنها 50 درصد امتیازات بخش پژوهشی دانشجویان می تواند با امتیازات بخش مقالات تامین شود و مابقی امتیازات این بخش می بایستی از سایر بخشهای پژوهشی مثل تالیف کتاب، طرح‌های پژوهشی و ... تکمیل می‌گردد.

دبیر جشنواره دانشجوی نمونه در باب جوایز این دوره از جشنواره افزود: طبق مصوبات شورای سیاستگذاری جشنواره، برگزیدگان کشوری این دوره علاوه بر دریافت هدیه نقدی، امکان ادامه تحصیل بدون آزمون(برای منتخبین کارشناسی و کارشناسی ارشد) و فرصت مطالعاتی خارج از کشور با تامین هزینه صد در صدی (برای منتخبین مقطع دکتری) و با هماهنگی‌های انجام یافته با بنیاد ملی نخبگان، از جوایز دانشجویی این بنیاد نیز برخوردار خواهند شد. همچنین از امسال صندوق رفاه دانشجویان نیز به جهت حمایت از برگزیدگان جشنواره دانشجوی نمونه، در ارائه تسهیلات کارآفرینی، طرح‌ها و ایده‌های دانشجویان نمونه را در اولویت بررسی خواهند نمود.

دکتر صدیقی افزود: در ادامه تشویق طیف گسترده‌تری از دانشجویان در این جشنواره و اهمیت دادن به مرحله نخست جشنواره نیز، امسال از کلیه برگزیدگان دانشگاهی این جشنواره در یک روز در سراسر دانشگاههای کشور تقدیر بعمل می‌آید و آن دسته از منتخبین دانشگاهی که شرایط رفتن به مرحله کشوری را دارا باشند به دبیرخانه مرکزی وزارتین جهت شرکت در مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha