شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۵
منبع: نمایندگی فارس
سومين حرم اهل‌بيت(ع) غرق در ماتم و عزا‌

سومين حرم اهل‌بيت(ع) غرق در ماتم و عزا‌

فارس (ایسنا) - ‌در آستانه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه‌السلام، سومين حرم اهل‌بيت(ع) سياه‌پوش و آماده برگزاري ويژه برنامه‌هاي اربعين حسيني شد.

‌به گزارش ايسنا‌، همزمان با اربعين حسيني، ويژه‌ برنامه‌هاي سوگواري از صبح يكشنبه 30 آبان در حرم‌هاي مطهر احمدي و محمدي(ع) و ساير حرم‌هاي مطهر امامزادگان در شيراز اجرا مي‌شود.

برنامه‌هاي اربعين در حرم مطهر حضرت احمدابن موسي(ع) از ساعت 10 صبح يكشنبه، با حضور مردم در قالب هيئت‌ها و دسته‌هاي عزاداري از اقصي نقاط استان فارس، آغاز خواهد شد.

قرائت قرآن، قرائت زيارت اربعين، مداحي و برنامه‌هاي عزاداري، به مناسبت اربعين حسيني در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار مي‌شود.

همچنین در روز اربعین جمعی از هنرمندان شیرازی ویژه برنامه "سوز عشق" كه شامل توليد آثار نقاشي و بداهه نويسي است را در صحن امام جواد(ع) حرم مطهر احمدي و محمدي(ع) اجرا می‌کنند.

برنامه نقاشي كودكان با موضوع كربلا و اربعين نيز در اين روز و در رواق فرهنگي حرم مطهر احمدي و محمدي(ع) برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا، صبح روز اربعين، سوگواران حسینی در قالب دسته‌ها و هيئت‌هاي عزاداري از مسيرهاي مختلف به سمت آستان مقدس احمدي و محمدي(ع) در شيراز راهپيمايي كرده و در ويژه برنامه‌هاي پيش‌بيني شده به شكل يكپارچه شركت خواهند كرد.

براساس اين گزارش، حركت عزاداران از مسيرهاي چهارگانه تعيين شده، از ساعت 9 صبح يكشنبه 30 آبان آغاز مي‌شود و عزاداران حسيني، از مسیرهاي میدان امام حسین(ع)، بلوار لطفعلی خان زند، میدان شهدا، چهارراه نمازی، خیابان شهید دستغیب، خیابان 9 دی و میدان ولیعصر، دروازه سعدی، خیابان لطفعلی‌خان زند و خیابان احمدی نو، خیابان شاهزاده قاسم و میدان امام حسن مجتبی(ع) فخرآباد، دروازه کازرون، به سمت حرم مطهر احمدي و محمدي(ع) عزيمت خواهند كرد.

به گزارش ايسنا، راهنمايي و رانندگي استان فارس نيز اعلام كرده است كه از ساعت‌هاي اوليه صبح روز يكشنبه و با هدف تسهيل در تردد ايمن و امن عزاداران حسيني، تمهيدات ويژه‌اي در مسيرهاي چهارگانه اعلام شده، اتخاذ و اجرا مي‌شود.


‌
انتهاي پیام

آخرین اخبار استان‌ها