سرهنگ «احدالله احدی»، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گیلان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مأموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر در پی بررسی گزارشهای مردمی از فعالیت یک قاچاقچی در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر در استان مطلع شده و با تحقیقات پلیسی از صحت موضوع اطمینان حاصل کردند.
وی با بیان اینکه مأموران عملیات ویژه پلیس با کمک فرماندهی انتظامی شهرستان رودبار خودروی این قاچاقچی را در رودبار متوقف کردند، افزود: مأموران در بازرسی از این خودروی خطی «تهران – رشت» یک کیلو و 400 گرم شیشه کشف کردند.
احدی گفت: مأموران راننده 53 ساله و همدست 42 ساله وی را دستگیر کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شدند، تصریح کرد: شماره تلفن 128 پلیس مبارزه با مواد مخدر به طور شبانهروزی آماده دریافت اخبار و گزارشهای مردم شریف گیلان در حوزه مواد مخدر است.
انتهای پیام

