ولیالله حیاتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر تردد زائران در مرز شلمچه روان و بدون هیچ مشکلی در حال انجام است. همچنین برای تسهیل بازگشت زوار درخواست استقرار 400 دستگاه اتوبوس را در پایانه مرزی شلمچه داشتیم که تعدادی از این اتوبوسها اکنون فعال هستند و سفرهای دروناستانی و بروناستانی دارند.
وی تصریح کرد: از آغاز ماه صفر تاکنون، 600 هزار زائر از مرز شلمچه به کشور عراق وارد شدهاند که شامل 520 هزار نفر ایرانی و 80 هزار نفر اتباع خارجی هستند.
حیاتی ادامه داد: موج بازگشت زوار نیز تقریبا از روز شنبه هفته جاری آغاز شده است و تاکنون 150 هزار زائر از این مرز وارد استان خوزستان شدهاند.
فرماندار ویژه خرمشهر با بیان اینکه امکان عبور از مرز بدون روادید وجود ندارد، گفت: تاکنون افراد زیادی بدون داشتن روادید به مرز شلمچه مراجعه کرده اند که ما آنها را به شهرهای اهواز و آبادان هدایت کرده ایم تا نسبت به ثبتنام و اخذ روادید اقدام کنند. از زائران عزیز میخواهیم به هیچ وجه بدون داشتن روادید به سمت مرز حرکت نکنند.
انتهای پیام

