• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۶ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد مطلب: 96110301972

درخواست پنس از اروپا برای اعمال تغییر در برجام

درخواست پنس از اروپا برای اعمال تغییر در برجام

معاون رییس جمهور آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده است، خواستار حمایت اروپا از طرح کاخ سفید برای دستیابی به یک توافق در راستای تغییر برجام شد.

به گزارش ایسنا، مایک پنس، معاون دونالد ترامپ در بخشی از گفت‌وگوی خود با رویترز، گفت: در نهایت اروپا باید تصمیم بگیرد تا در این موضوع کنار آمریکا بماند یا به توافق پر از نقص برجام با ایران ادامه دهد.
به گزارش ایسنا، پیش‌تر در 12 ژانویه، ترامپ اعلام کرد، آخرین باری است که تعلیق تحریم‌های ایران را تمدید می‌کند و از رهبران اروپا و کنگره خواست تا در همکاری با کاخ سفید تغییراتی در برجام ایجاد کنند.
این در حالی است که، مقامات کشورمان با تاکید بر این‌که مذاکرات مجدد در مورد برجام امکان‌پذیر نیست، اعلام کرده‌اند که اعمال هرگونه تغییر در این توافق بین‌المللی نقض آن محسوب می‌شود.
انتهای پیام