• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 97120502165
  • خبرنگار : 71454

مراسم اعطای جوایز فیلم «اسپریت» برگزار شد

مراسم اعطای جوایز فیلم «اسپریت» برگزار شد

در فاصله کمتر از یک روز به اعلام برندگان اسکار، مراسم سی‌وچهارمین دوره جوایز فیلم مستقل اسپریت برگزار شد و فیلم «خیابان بیل» برنده جایزه بهترین فیلم شد.

به گزارش ایسنا به نقل از هالیوود ریپورتر، در سی و چهارمین دوره جوایز سالانه فیلم «اسپریت» که در «سانتامونیکا» برگزار شد، در نهایت فیلم «اگر خیابان بیل می‌توانست حرف بزند» ساخته «بری جنکینز» با کسب جوایز بهترین فیلم، کارگردانی و بازیگر نقش مکمل زن (رجینا کینگ) برنده بزرگ این رویداد سینمایی نام گرفت.

ساخته «جنکینز» در حالی جوایز اصلی «اسپریت» را به خانه برد که در شاخه‌های بهترین فیلم و کارگردانی اسکار نامزد کسب اسکار نشده و تنها در سه شاخه نقش مکمل زن، فیلمنامه اقتباسی و موسیقی متن شانس کسب جایزه در اسکار ۲۰۱۹ دارد.

«هرگز می‌توانی را ببخشی؟» به کارگردانی «ماریل هلر» نیز دو جایزه بهترین نقش مکمل مرد (ریچارد ای. گرانت) و بهترین فیلمنامه (نیکل هولوفسنر و جف ویتی) را از جوایز «اسپریت» به خانه برد و در سایر بخش‌ها، جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی زن به «گلن کلوز» برای فیلم «همسر» اعطا شد و «اتان هاوک» نیز برای فیلم «اولین اصلاح‌شده» برنده جایزه نقش اول مرد شد.

همچنین طبق پیش‌بینی‌ها، «روما» ساخته «آلفونسو کوارون» از مکزیک بهترین فیلم خارجی این جوایز سینمایی نام گرفت و «بوتس رایلی» نیز برای ساخت «ببخشید اذیتت کردم» برنده جایزه بهترین فیلم اول شد.

سال گذشته فیلم «برو بیرون» به کارگردانی «جردن پیل» موفق به کسب جوایز اصلی بهترین فیلم و کارگردانی از جوایز «اسپریت» شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha