• چهارشنبه / ۵ تیر ۱۳۹۸ / ۲۳:۲۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 98040503336

مراسم وداع با ۱۵۰ شهید دفاع مقدس برگزار شد

مراسم وداع با ۱۵۰ شهید دفاع مقدس برگزار شد
عکس آرشیوی است

مراسم وداع با پیکرهای ۱۵۰ شهید دوران دفاع مقدس با حضور مردم و برخی از مقامات لشکری و کشوری در موزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی، امیر سرتیپ خرم طوسی از فرماندهان دوران دفاع مقدس ارتش، امیر سرتیپ حسینی فرمانده دژبان ارتش، سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و همچنین سردار یزدی فرمانده سپاه تهران و حناچی شهردار تهران حضور داشتند.

گفتنی است، فردا پنجشنبه ششم تیرماه ساعت ۹ صبح پیکرهای ۱۵۰ شهید دوران دفاع مقدس با سخنرانی رئیس قوه قضائیه از مقابل دانشگاه تهران به طرف معراج شهدای تهران تشییع خواهند شد.

۳۵ شهید از ۱۵۰ شهید تشییع شده شناسایی شده است که در استان‌های اصفهان، بوشهر، خوزستان، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، سمنان، فارس، قزوین، گیلان، یزد و تهران به خاک سپرده خواهند شد.

انتهای پیام