پس از دو روز مشکلات ناشی از آشوب و اغتشاش و اعتراض در نقاط مختلف شهر شیراز، دوشنبه 27 آبان شاهد بازگشت آرامش به این شهر هستیم.
به گزارش ایسنا، اعتراضاتی که از صبح شنبه در شیراز به شکلی آرام شروع شده بود، از بعداز ظهر همان روز و با ورود برخی نیروهای آشوبگر که بسیاری از تحلیل گران آنرا برنامه ریزی و هدایت شده ارزیابی کردند، به اغتشاش و آشوب کشیده شد و به تدریج در نقاط مختلف شهرستان شیراز گسترش یافت.
روز یکشنبه این اختشاشات از ظهر فراگیر شد و در نقاطی از شهر به شکل شدیدتری و به شکل تخریب و آتش زدن زیرساخت های مخابراتی، خدمات شهری و شعب بانکها، مشهود شد که در این بین ساختمان آموزشی جهاددانشگاهی که مرکز آموزش علمی کاربردی و آموزشهای کوتاه مدت این نهاد بود نیز به آتش کشیده شد.
بعد از دو روز ناآرامی و اخلال در زندگی روزمره شهروندان شیرازی، از صبح امروز با همراهی باران شدیدی که از شامگاه یکشنبه 26 آبان شروع شده بود، به تدریج آرامش به شیراز بازگشت و عصر و شامگاه دوشنبه، شهر و شهروندان روی آرامش به خود دید.
براساس مشاهدات خبرنگاران ایسنا از نقاط مختلف شیراز خصوصا مناطقی که روزهای گذشته شاهد ناآرامی و اغتشاش بودیم، اکنون وضعیت کاملا آرام بوده و تردد در نقاط مختلف برقرار است.
شهروندان در ساعات گذشته امکان بازگشت به زندگی روزمره را یافته و در آرامش این زمینه برایشان فراهم شد که در نقاط مختلف تردد داشته باشند.
تعداد زیادی از جایگاه های سوخت که طی دو روز گذشته و بعد از تخریب و آتش زدن برخی از این جایگاه ها، تعطیل شده بود، بار دیگر به چرخه سوخت رسانی بازگشته و اگرچه صف دریافت بنزین همچنان طولانیست اما مردم فارغ از نگرانی، برای دریافت سوخت در انتظار هستند.
گزارش ایسنا حاکیست که طی ساعات گذشته به تدریج نانوایی ها خلوت تر شده و مردم نیز به نوعی آرامش خود را بازیافته اند.
نیروهای پلیس با استقرار در نقاط حساس و پر اهمیت شیراز، بر روند حفظ و ارتقاء آرامش در این شهر نظارت دارند.
گزارش ها از شهر جدید صدرا که طی دو روز گذشته به شدت ناآرام بود نیز حاکی از بازگشت آرامش به این شهر است.
انتهای پیام
نظرات