• دوشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۲۲:۲۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98112821062
  • خبرنگار : 50227

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز خبرداد:

تحویل ۵۰۰ کیلومتر لوله برای پروژه گوره در خرداد سال آینده

تحویل ۵۰۰ کیلومتر لوله برای پروژه گوره در خرداد سال آینده

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز گفت: شرکت لوله سازی در خردادماه سال آینده سهم ۵۰۰ کیلومتری ساخت لوله های مورد نیاز اجرای طرح گوره به جاسک را انجام و تحویل خواهد داد.

علی خنیفر در حاشیه بازدید وزیر نفت از شرکت فولاد اکسین خوزستان، شامگاه ۲۸ بهمن ماه در اهواز در جمع‌ خبرنگاران اظهار کرد: شرکت لوله سازی اهواز برای ساخت لوله های مورد نیاز برای طرح گوره به جاسک می توانست ورق مورد نیاز خود را وارد کند اما اکنون این ورق از شرکت فولاد اکسین خوزستان تامین می شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بزرگترین خدمتی که وزارت نفت به لوله سازان و فولاد اکسین انجام داده، اعتمادی است که در بحث تامین لوله و ورق های مورد نیاز طرح گوره به جاسک به آن ها کرده است.

خنیفر ادامه‌ داد: برای واردات ورق پروژه گوره به جاسک ابتدا با یک شرکت چینی قرارداد منعقد کردیم و این شرکت نیز ۲۲ هزار تن ورق در اختیار ما قرار داد اما پس از تحریم‌ها دیگر ورقی در اختیار ما نگذاشت.

وی افزود: در این زمینه با تشکیل یک کنسرسیوم شامل فولاد مبارکه، فولاد اکسین خوزستان و لوله سازی اهواز توانستیم بی نیاز از خارج از کشور نسبت به تامین ورق و سپس تولید لوله های مورد نیاز این طرح اقدام کنیم.

مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز گفت: از طول یک هزار کیلومتری خط گوره به جاسک، ساخت ۵۰۰ کیلومتر از لوله ها به شرکت لوله سازی اهواز واگذار شده است. در این زمینه‌ توانسته ایم نسبت به تولید لوله و پوشش آن ها اقدام کنیم.

خنیفر بیان کرد: تا کنون توانسته ایم ۴۳ درصد از تعهد خود در بحث ساخت لوله های مورد نیاز اجرای طرح گوره به جاسک را عملی کنیم و در این زمینه پیش بینی می کنیم بتوانیم تا پایان سال ۶۰ درصد از تعهدات خود را اجرایی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: شرکت لوله سازی در خردادماه سال آینده سهم خود را در بحث ساخت لوله های مورد نیاز اجرای طرح گوره به جاسک انجام خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha