• چهارشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 98120705359
  • خبرنگار : 50022

مدیرکل مدیریت بحران البرز:

جاده چالوس همچنان مسدود است/وقوع سیلاب در رودخانه کرج و کردان

جاده چالوس همچنان مسدود است/وقوع سیلاب در رودخانه کرج و کردان

ایسنا/البرز مدیرکل مدیریت بحران استان البرز با بیان اینکه برق در محدوده جاده چالوس به علت سقوط درخت بر روی کابل‌های توزیع قطع شده است، گفت: تیم‌های فنی در حال تلاش برای اتصال مجدد برق هستند.

محمدرضا فلاح‌نژاد در گفت و گو با ایسنا، گفت: شش ماه قبل ۱۲۳ نقطه به عنوان مناطق حادثه‌خیز به شهرداری‌ها و ادارات اعلام شد که در این مدت بخش‌هایی از این ۱۲۳ نقطه اصلاح شد.

فلاح‌نژاد افزود: بر همین اساس در بارندگی اخیر که حجم آن هم بسیار زیاد است در نقاط اصلاح شده مشکل زیادی ایجاد نشد.

وی با بیان اینکه روز گذشته به دلیل خطر ریزش سنگ و بهمن محور کرج-چالوس بسته شده بود، افزود: از دیروز تاکنون شاهد ریزش سنگ و بهمن در جاده چالوس بودیم؛ این مسیر همچنان مسدود است.

مدیرکل مدیریت بحران البرز ادامه داد: به جز جاده چالوس، سایر محورهای استان در حال حاضر باز است و مشکل خاصی ندارد.

وی اعلام کرد: در طول این مدت شاهد سیلاب در رودخانه کرج و کردان بودیم که خوشبختانه خسارت به بار نیامده است.

وی در خصوص آبگرفتگی‌هایی که در برخی مناطق هم رخ داده اظهار کرد: در ماهدشت و جاده قزلحصار به دلیل حجم بالای ورود آب از سمت کرج شاهد آبگرفتگی‌های شدیدی بودیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha