محمدعلی صلواتی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آخرین آمارهای تردد در محورهای استان اصفهان، اظهار کرد: طی روزهای ۲۵ اسفند تا ۲ فروردین ماه ۳ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۹۳۶ تردد در راه های استان ثبت شده که میزان ترددها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۴ درصد کاهش داشته است.
وی گفت: در این مدت آمار خودروهای ورودی و خروجی به محورهای استان هر کدام ۶۱ درصد نسبت به سال گذشته کمتر شده است.
به گفته معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری استان اصفهان، طی این مدت تعداد وسیله نقلیه ورودی به راه های استان ۲۸۷ هزار و ۴۸۷ خودرو و تعداد وسیله نقلیه خروجی ۲۷۹ هزار و ۴۶۱ خودرو بوده است.
وی با بیان اینکه طرح راهداری نوروزی هر سال از ۲۵ اسفند ماه آغاز میشد، اظهار کرد: در پی شیوع ویروس کرونا در کشور و کنترل آن، امسال به دنبال پیشگیری از سفرهای نوروزی هستیم.
صلواتی با تاکید بر اینکه با وجود توصیه های وزارت بهداشت برای لغو سفرهای نوروزی و ماندن در خانه، برخی محورها همچنان تردد بالایی دارند، گفت: آزادراه اصفهان- زرین شهر (فلاورجان) با ۲۰ هزار و ۲۲۲ تردد، آزادراه زرین شهر-اصفهان (فلاورجان) با ۱۹ هزار ۹۲ تردد و اصفهان- زرین شهر (فولادشهر) با ۱۹ هزار و ۶۶۵ تردد، شلوغ ترین محورهای استان در روز دوم فروردین ماه بودند.
به گفته وی، در روز دوم فروردین ماه ۳۶۱ هزار و ۲۹۱ تردد در محورهای استان ثبت شد که ۲۱ هزار و ۴۵۵ مورد آمار تردد ورودی و ۲۲ هزار و ۸۳۴ مورد آمار تردد خروجی به استان بوده است.
انتهای پیام

