یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۳
منبع: نمایندگی کردستان
پیکره یاد بود ایثار و مقاومت مردم کردستان محوطه سازی می شود

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی  فضای شهری شهرداری سنندج خبر داد:

پیکره یاد بود ایثار و مقاومت مردم کردستان محوطه سازی می شود

کردستان (ایسنا) - رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری شهرداری سنندج از آغاز عملیات نماکاری و محوطه سازی اطراف پیکره یادبود ایثار و مقاومت مردم کردستان خبر داد و گفت: این پیکره در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و همچنین ایثار و رشادت های مردم کردستان در زمان جنگ تحمیلی در پارک جنگلی آبیدر نصب شده است.

فرشاد منبری اظهار کرد: پیکره یاد بود ایثار و مقاومت مردم کردستان در راستای گرامیداشت یاد و خاطر شهدا و رشادت های مردم کردستان در زمان 8 سال جنگ تحمیلی اواخر سال گذشته در آبیدر نصب شد.

وی افزود: این پیکره توسط استاد هادی ضیاء الدینی پیکرتراش و مجسمه ساز سنندجی طراحی و پس از ساخت آن در دامنه پارک جنگلی آبیدر نصب شد.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری شهرداری سنندج گفت: این پیکره در 5 قطعه بطول 15 متر و وزن تقریبی 30 تن  بر فونداسیون به ارتفاع 7 متر نصب شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، وی از آغاز عملیات محوطه سازی و نماکاری اطراف پیکره یاد بود ایثار و مقاومت مردم کردستان خبر داد و اعلام کرد: در راستای اجرای محوطه سازی اطراف این پیکره عملیات عمرانی نظیر 500 مترمکعب پی کنی و خاکبرداری در زمین سنگی، اجرای دیوار سنگی محوطه به طول 120 متر، به حجم 1200 مترمکعب و1400 متر مربع محوطه سازی انجام خواهد شد.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: عملیات نماکاری این پیکره هم به متراژ210 مترمربع با سنگ نمای ساختمانی در حال اجرا است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها