• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99060504621
  • خبرنگار : 50223

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

برای مقابله با کرونا در کهگیلویه و بویراحمد محدودیت‌های جدی تری اعمال می شود

برای مقابله با کرونا در کهگیلویه و بویراحمد محدودیت‌های جدی تری اعمال می شود

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شیوع بیماری کرونا در شهرستان بویراحمد به وضعیت قرمز رسیده و برای مقابله با آن محدودیت های قانونی جدی تری اعمال می شود.

حسین کلانتری روز چهارشنبه پنجم شهریور ماه در جلسه ستاد استانی کرونا اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرستان های استان برخی در وضعیت هشدار و برخی قرمز شده اند باید پروتوکل های بهداشتی جدی گرفته شود.

وی هرگونه برپایی چادر در میادین، پارک ها، اماکن گردشگری و تفرجگاه های بویراحمد را ممنوع اعلام کرد و افزود: چنانچه مواردی مشاهده شود تخلف محسوب و برخورد جدی و قانونی به عمل آید.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اماکن‌ گردشگری و یا صنوفی که به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب می شوند چنانچه اقدام فک پلمب کنند تخلف محسوب می شود و هزینه بیشتری دارد و با جدیت با آنها برخورد می شود.

کلانتری با بیان اینکه سهل انگاری، کم توجهی و غفلت پیشران شیوع بیماری کروناویروس است، تصریح کرد: روند شیوع بیماری کرونا در استان رو به افزایش است و باید اقدامات کنترلی و پیشگیرانه را بیشتر کنیم.

وی یادآور شد: درست است که وضعیت آب و هوایی یاسوج و سی سخت خوب است اما به دلیل شرایط کرونا نباید گردشگر به منطقه داشته باشیم اگر به خاطر کرونا هم نباشد به خاطر محرم، تاسوعا و عاشورا باید رعایت کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمدبا بیان اینکه ما موظف به حفظ جان و سلامت مردم هستیم، عنوان کرد: نظارت ها و بازدیدها افزایش می یابد و ادارات، صنوف و یا بنگاه هایی که به خوبی پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی را راعایت نکنند باید برخورد شود.

کلانتری به رعایت حضور در آرامستان ها و عدم تجمعات و اجتماعات تاکید و اضافه کرد: حقیقتا نیروی انتظامی، دستگاه قضایی، سپاه و بسیج با تمام توان پای کار هستند و دهیاران و شورای های اسلامی هم در روستاها با حدیت بیشتری پای کار بیایند. از رسانه های انتظار است که جدی تر به مسئله کرونا توجه داشته باشند و بیشتر به فرهنگ سازی بپردازند.

وی با تقدیر و تشکر مجدد از مردم گچساران در رابطه با زدن ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: تلاش کنیم تا ماسک زدن در همه نقاط استان نهادینه و به یک فرهنگ تبدیل شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: هیات ها و مردم عزیز استان در مراسم غزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) پرشور و به خوبی و شایستگی نسبت به موضوع کرونا عمل کرده اند و انتظار است با توجه به اینکه شب های آینده حساسیت ها بیشتر می شود و روزهای تاسوعا و عاشورا را در پیش داریم این مسئله را بیشتر مد نظر خود قرار دهند.

کلانتری با اشاره به برنامه ریزی برای مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی و قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) که بزرگترین و مهمترین برنامه مذهبی و دینی است تصریح کرد: تاسوعا و عاشورای حسینی بسیار مهم و با اهمیت است و در این خصوص برای حفظ سلامت مردم و عزاداران هم اقدامات لازم را خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، همچنین احد جمالی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز هم گفت: روند شیوع کرونا فزاینده بوده و وضعیت چهار شهر استان قرمز است و لازم می دانیم با توجه به اینکه حدود ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا در روستاها اعلام شده، دهیاران و شوراهای اسلامی توجه جدی داشته باشند.

وی بیان کرد: برخی از ادارات که ارباب رجوع و مراجعین زیادی دارند، باید شرایط را به گونه ای مهیا و خدمات ارائه کنند تا مراجعات به آن کمتر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha