به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، ناصرشکریان امیری ضمن محکوم کردن اقدام موهن نشریه شارلی ابدو به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) ، اظهارکرد: غربی ها با این اقدام موهن نشان دادند که از گسترش اسلام در غرب هراس دارند و این اقدام در راستای اسلام هراسی و اسلام ستیزی غرب صورت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به ضعف غربی ها و اقدام خصمانه آنان و توهین و هتک حرمت به شعائر اسلامی، افزود: روابط غرب با اسلام و مسلمانان در طول تاریخ همواره خصمانه بوده است و از مدت ها با هزینه های بسیار هنگفت و با تقویت فعالیت های رسانه ای خود در حال برنامه ریزی برای موج جدیدی از اسلام ستیزی و اسلام هراسی هستند که قطعا به اهداف شوم خود نخواهند رسید.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود علت اصلی اهانت غربی ها به ساحت مقدس پیامبر (ص) را ترس از قدرت گرفتن جهان اسلام دانست و تصریح کرد: اقدام موهن یک روزنامه و نشریه غربی(شارلی ابدو )در توهین به حضرت محمد (ص) ، قرآن سوزی در کلیسای آمریکایی و اقداماتی از این قبیل نشان از وخامت اوضاع غربی ها در این شرایط بحرانی دارد و آنها می خواهند با اینگونه اقدامات افکار عمومی و فشارهای روانی حاکم بر کشورشان را در جامعه منحرف کنند و جوامع اسلامی را هدف قرار داده اند .
شکریان امیری در ادامه سخنان خود به وضعیت بحرانی و تاسف بار جهان غرب و تبعیض نژادی در کشورهای اروپایی و آمریکایی اشاره و تاکید کرد: امروز جهان غرب به ویژه اروپا و در راس آن ایالات متحده آمریکا با بحران عظیمی با عنوان بحران هویت مواجه است و قطعا این بحران ادامه خواهد داشت و این وضعیت امروز جهان غرب نشانه های افول غربی ها به ویژه دولت تروریست پرور ایاالات متحده آمریکا است .
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مازندران در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر محکوم کردن مجامع مختلف و بین المللی جهان اسلام در برابر این اقدام موهن، خاطرنشان کرد: مجامع و سازمان های بین المللی و امت های مسلمان در برابر این اقدام نباید سکوت اختیار کنند و نسبت به این گستاخی و هتک حرمت نباید بی تفاوت بود، اقدامات تا حصول نتیجه باید ادامه پیدا کند.
انتهای پیام

