یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۹
هیات تیراندازی خراسان شمالی چگونه جان می گیرد؟

هیات تیراندازی خراسان شمالی چگونه جان می گیرد؟

خراسان شمالی (ایسنا) - رئیس هیات تیراندازی خراسان شمالی گفت: برای اینکه این هیات دوباره جان بگیرد نیاز به اعتبار دارد.

دکتر آرمان ریحانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه هیات تیراندازی خراسان شمالی دارای دو دستگاه تراپ است، اظهارکرد: یکی از این دستگاه ها خراب است و در حال حاضر نمی توان از آن استفاده ای کرد.

وی افزود: از سوی دیگر هیات تیراندازی با اهداف پروازی دارای یک زمین بود اما از آنجاییکه این هیات در سال های گذشته غیرفعال بوده، زمین شرایط خود را از دست داده است و برای اینکه بهسازی شود نیازمند اعتبار است.

ریحانی خاطرنشان کرد: در سفر مقام معظم رهبری و رییس جمهور طی چند سال گذشته به این استان اعتباری به این هیات اختصاص داده شده بود اما به علت عدم پیگیری این اعتبارات سوخت شده است و هم اکنون پیگیری های لازم برای جذب این اعتبارات در حال انجام است.

وی تصریح کرد: این هیات دارای فضای مناسب است که باید بهسازی شود اما هم اکنون با مشکل فشنگ و بشقاب نیز مواجه است.

رئیس هیات تیراندازی خراسان شمالی تاکیدکرد: مهمترین هدف این هیات برای تامین زیرساخت های لازم جهت جذب شکارچیان از طبیعت به صحنه های ورزشی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها