• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99062418194
  • منبع : باشگاه دانشجویان

انتشار نخستین شماره نشریه دانشجویی «فـودئـیـن»

انتشار نخستین شماره نشریه دانشجویی «فـودئـیـن»

نخستین شماره فصلنامه علمی ـ تخصصی انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه زنجان با نام «فودئین» منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در شماره تابستان «فودئین» مطالبی همچون «رژیم غذایی مدیترانه‌ای»، «کینوا، خاویار گیاهی»، «دانشگاه‌های برتر در رشته مهندسی صنایع غذایی»، «گوشت گیاهی، غذایی به ظاهر غیرممکن»، «شیرین کننده‌های مصنوعی»، «صنعت بسته‌بندی»، «همه چیز در مورد پسته» و... دیده می‌شود.

در سخن سردبیر نخستین شماره این فصلنامه، «ایجاد انگیزه بین دانشجویان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای مطالعه و تفکر»، «اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به اقشار مختلف جامعه» و «رفع مشکلات رایج موجود درصنعت غذا» را از اهداف انتشار آن برشمرده است.

شقایق جوادی، مدیرمسئول و شبنم صفری سردبیر نشریه «فودئین» است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha