به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در شماره تابستان «فودئین» مطالبی همچون «رژیم غذایی مدیترانهای»، «کینوا، خاویار گیاهی»، «دانشگاههای برتر در رشته مهندسی صنایع غذایی»، «گوشت گیاهی، غذایی به ظاهر غیرممکن»، «شیرین کنندههای مصنوعی»، «صنعت بستهبندی»، «همه چیز در مورد پسته» و... دیده میشود.
در سخن سردبیر نخستین شماره این فصلنامه، «ایجاد انگیزه بین دانشجویان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای مطالعه و تفکر»، «اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به اقشار مختلف جامعه» و «رفع مشکلات رایج موجود درصنعت غذا» را از اهداف انتشار آن برشمرده است.
شقایق جوادی، مدیرمسئول و شبنم صفری سردبیر نشریه «فودئین» است.
انتهای پیام
نظرات