• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99062519219
  • منبع : باشگاه دانشجویان

شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره جدید نشریه دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره جدید نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "مصاحبه با دکتر فاطمه آذری کیا"، "هرآنچه از پنیر می‌دانیم"، "تکنولوژی نانو در صنعت غذا"، "علم و غذا و توسعه تاریخی آن از جمله مطالبی است که در این شماره از  نشریه می خوانیم.

همچنین "فرآیند تولید شکلات"، "نگارش رزومه"، "بسته بندی تترا پک"، "پمپ‌های سانتریفیوژ"، "تکنولوژی بستنی"، "کروماتوگرافی"، نگه دارنده‌ها" و "استابلایزر" مطالب دیگری است که در این شماره منتشر شده است.

نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و و مدیر مسئولی و سحر حسینی و سردبیری رخشان عابدینی  به صورت گاهنامه منتشر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha