به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "مصاحبه با دکتر فاطمه آذری کیا"، "هرآنچه از پنیر میدانیم"، "تکنولوژی نانو در صنعت غذا"، "علم و غذا و توسعه تاریخی آن از جمله مطالبی است که در این شماره از نشریه می خوانیم.
همچنین "فرآیند تولید شکلات"، "نگارش رزومه"، "بسته بندی تترا پک"، "پمپهای سانتریفیوژ"، "تکنولوژی بستنی"، "کروماتوگرافی"، نگه دارندهها" و "استابلایزر" مطالب دیگری است که در این شماره منتشر شده است.
نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و و مدیر مسئولی و سحر حسینی و سردبیری رخشان عابدینی به صورت گاهنامه منتشر شد.
انتهای پیام
نظرات