دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور ۲۸ شهریور در مراسم افتتاحیه این مجتمع گفت: یگانگی، جهان شمولی، بی غرضی، بی طرفی، استقلال، خدمات داوطلبانه و بشردوستی اصول هفتگانه جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ است.
محمد حسن قوسیان مقدم با بیان اینکه ظرفیت و پتانسیل بالایی در جمعیت هلال احمر وجود دارد، تصریح کرد: این جمعیت در بحث امداد و نجات و آموزش همگانی به دنبال کاهش مخاطرات در حوادث است.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر فعالیت های داوطلبانه و اجتماعی هم انجام می دهد، ادامه داد: باید از ظرفیت و کمک های خیرین برای ساختن پایگاه های امداد و نجات استفاده کرد و جمعیت هلال احمر آماده تجهیز پایگاه ها و ارائه دوره های آموزشی برای داوطلبان است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل هم با بیان اینکه مجتمع اداری و امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان گرمی در زمینی به مساحت 4 هزار و 829 متر مربع ساخته شده است، تصریح کرد: این پروژه 621 متر مربع مساحت دارد و برای ساخت آن حدود 15 میلیارد و 793 میلیون ریال هزینه شده است.
رامین معبودی با بیان اینکه این مجتمع برای ارائه خدمات مطلوب به همنوعان ساخته شده است، اضافه کرد: برای تامین اعتبار این پروژه مسئولان استانی و کشوری عنایت ویژه ای داشتند.
این مسئول با بیان اینکه در استان اردبیل 38 خانه هلال وجود دارد، افزود: ۳ خانه هلال هم به تازگی در سطح استان افتتاح شده و در آینده نزدیک 28 خانه هلال دیگر هم افتتاح می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل اظهار کرد: خانه های هلال با ارائه آموزش های مختلف به مردم منطقه سبب می شود که در مواقع حادثه مردم به خودامدادی و دگر امدادی مشغول شوند تا در زمان های اولیه و طلایی به یکدیگر کمک کنند.
فرماندار شهرستان گرمی هم گفت: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر آرامش و آسایش خود را وقف کمک به همنوعان می کنند.
علی بهشتی با بیان اینکه اعضای جمعیت هلال احمر بدون توجه به مرز جغرافیایی، رنگ، دین و غیره در نجات جان انسان ها نقش آفرینی می کنند، ادامه داد: شهرستان گرمی یک شهرستان ژئوپلتیک است و دارای 203 کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان است بنابراین باید جمعیت هلال احمر نقش بیشتری در این شهرستان داشته باشد و اعضای جمعیت هلال احمر شهرستان به صورت شبانه روزی و نفسگیر در به مردم خدمت می کنند.
انتهای پیام
نظرات