• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99070907025
  • خبرنگار : 50163

آغاز کاشت سیر در طارم و دغدغه کشاورزان

آغاز کاشت سیر در طارم و دغدغه کشاورزان

ایسنا/زنجان مدیر جهادکشاورزی طارم گفت: نوسان قیمت و نبود صنایع فرآوری، از مهم‌ترین مشکلات سیرکاران این شهرستان است.

مجتبی اسکندری در گفت‌وگو با ایسنا، از آغاز کاشت عملیات سیر در طارم خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری حدود ۱۴۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص یابد.

وی با بیان اینکه محصول سیر از جمله محصولات اصلی طارم است، ادامه داد: تعداد ۱۱۰۰ نفر از بهره‌برداران به کشت و کار این محصول پرطرف‌دار و پرخاصیت مشغول هستند.

اسکندری با اشاره به پیش‌بینی میزان برداشت این محصول، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود از این میزان سطح حدود ۵۶ هزار تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

این مسئول یادآور شد: برداشت محصول سیر این شهرستان هر ساله با توجه به شرایط آب و هوایی از اوایل اردیبهشت‌ماه آغاز و تا اواخر خرداد ادامه دارد.

مدیر جهادکشاورزی طارم با بیان اینکه سیر تولیدی این شهرستان از نوع سیر صورتی است، بیان کرد: این محصول با توجه به کیفیت بالایی که دارد، علاوه بر تامین نیاز استان به سایر نقاط کشور، همچنین در صورت امکان صادرات به کشورهایی همچون روسیه و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس صادر می‌شود.

وی با اشاره به مهم‌ترین مشکلات سیرکاران طارم، اضافه کرد: از جمله مشکلات سیرکاران این شهرستان نوسان قیمت بازار و نبود صنایع فرآوری و بسته‌بندی است که موجب خروج ارزش‌افزوده این محصول از منطقه می‌شود.

اسکندری تصریح کرد: از جمله اقدامات مدیریت جهادکشاورزی شهرستان طارم در خصوص کشت سیر برگزاری برنامه‌های آموزشی، تامین نهاده‌ها، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیه‌های فنی و تنظیم بازار از طریق اطلاع‌رسانی و پیگیری ساماندهی صادرکنندگان محلی در قالب تشکیل شرکت‌های بازرگانی محصولات کشاورزی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.