مجید درویشی یکشنبه ۲۰ مهرماه در ستاد مدیریت پیشگیری از کروناویروس شهرستان اسدآباد، اظهار کرد: در بازرسی و نظارت های انجام شده از واحدهای صنفی در راستای رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی تعداد هفت واحد صنفی پلمب و ۲۱ واحد صنفی سطح شهرستان اخطار گرفتند.
وی با بیان اینکه بنا بر گزارش ها حدود ۹۰ درصد از واحدهای صنفی سطح شهرستان موارد پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت می کنند، تصریح کرد: دیگر بحث عدم استفاده از ماسک و عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی از هیچ یک از واحدهای صنفی و نیز شهروندان پذیرفتنی نیست و در این راستا هیچ تعارفی وجود ندارد و طبق قانون ابلاغی ستاد ملی کرونا افرادی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند، جریمه خواهند شد.
درویشی همچنین با اشاره به بازرسی های انجام شده توسط تیم های بازرسی از ۵۰ واحد نانوایی در اسدآباد خاطرنشان کرد: در این بازرسی ها و بازدیدهای صورت گرفته تعداد ۱۵ واحد نانوایی اخطار کتبی گرفته و شش واحد نیز به تعزیرات معرفی شده اند.
فرماندار شهرستان اسدآباد گفت: هیچ مانعی برای دستور گرفتن و منع و محدودیت پلمب واحدهایی که دستورالعمل ها را رعایت نمی کنند، وجود ندارد و اگر در این رابطه متولیان بازرسی کوتاهی و اهمال کنند باید پاسخگو باشند.
وی با تأکید بر تشدید بازرسی ها توسط متولیان بازرسی از واحدهای صنفی، اماکن و بازار و ارائه روزانه گزارش ها تصریح کرد: در صورتی که سلامت مردم به خطر بیفتد در جامعه مردم امنیت نخواهند داشت و دستگاه های متولی بازرسی باید در راستای حفظ سلامت مردم نسبت به رعایت موارد پروتکل های بهداشتی واحدهای صنفی بدون هیچ اهمال و چشم پوشی توجه ویژه داشته باشند و با ارائه روزانه گزارش های خود قطع به یقین بدون هیچ اتلاف وقت نسبت به تعیین تکلیف گزارش ها اقدام می شود.
درویشی با اشاره به وضعیت کرونا در سطح کشور و به تبع آن در استان و شهرستان تصریح کرد: رعایت بهداشت عمومی و پروتکل های بهداشتی، تعطیلی آرامستان ها، ممنوعیت تشییع جنازه بالای ۲۰ نفر، عدم ذکر زمان تشییع در چاپ اعلامیه های ترحیم، فعال شدن گشت کرونا در روستاها، برپایی روزبازارها با رعایت فاصله گذاری و استفاده از ماسک، تعطیلی باشگاه های ورزشی دولتی و خصوصی تا اطلاع ثانوی، رعایت دو نفر مسافر در عقب تاکسی ها، مسدود ورودی و خروجی پارک ها، جلوگیری از تجمعات، تعطیلی نمازخانه ها، تعطیلی سرویس های بهداشتی پارک و اماکن، تعطیلی نمازخانه ها، تعطیلی مدارس کلیه مقاطع، سینماها، باغ موزها، تعطیلی نمازجمعه و جماعت در شهرستان های قرمز، تعطیلی زیارتگاه ها و اماکن زیارتی و کنترل آرامستان ها از جمله مواردی است که در محدودیت های اعلام شده باید به آن توجه شود و مواردی نیز که امکان فعالیت دارند در صورت عدم رعایت موارد پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی پلمب می شوند.
وی با بیان اینکه متأسفانه حساسیت های مردم نسبت به بحث کرونا به نسبت اوایل شیوع این بیماری کمتر شده است، خاطرنشان کرد: در پیشگیری از کرونا و اطلاع رسانی گسترده به مردم باید از ظرفیت رسانه ها و خبرنگاران و نشر و انعکاس هر چه بیشتر اخبار آنها در کانال های فضای مجازی استفاده کرده و در این راستا کمک این قشر از نقش مؤثری در کاهش پیک بیماری برخوردار خواهد بود.
درویشی اضافه کرد: در حال حاضر اسدآباد به نسبت دیگر شهرستان ها دارای وضعیت مطلوب تر بوده و یک سوم ظرفیت تخت های بخش کرونایی بیمارستان آن درگیر بوده و با درنظر گرفتن سه سناریو تخت های بیمارستانی بخش کرونایی این شهرستان نهایت تنها امکان ارائه خدمات به ۵۰۰ نفر را خواهد داشت که باید با اطلاع رسانی به مردم در رابطه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی و آگاهی آنها از محدودیت های امکانات مانع تحقق سناریو B و C در شهرستان شویم.
وی همچنین با اشاره به مشکل برخی از روستاها در رابطه با اینترنت یادآور شد: برای اینکه دانش آموران این روستاها از آموزش شاد عقب نمانند مرتفع شدن مشکل اینترنت این روستاها توسط مخابرات در اسرع وقت ضروری است.
انتهای پیام
