• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99080603082
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

لزوم پشتیبانی قانونگذاران از ماموریت های ناجا

 لزوم پشتیبانی قانونگذاران از ماموریت های ناجا

فرمانده ناجا با تاکید بر لزوم پشتیبانی قانونگذاران از ماموریت های نیروی انتظامی، هوشمندسازی پلیس را از الزامات برشمرد و گفت: تزریق تجهیزات و فناوری های نوین نیازمند اعتبار و بودجه است و با وجود کسری بودجه ما فرآیند هوشمندسازی پلیس را به جد دنبال می کنیم.

به گزارش ایسنا سردار اشتری در نشست مجمع نمایندگان و استاندار استان آذربایجان شرقی با اشاره به حضورش در هفته گذشته در صحن علنی مجلس، اظهارکرد: بنده نیازمندی های نیروی انتظامی را در آن جلسه اعلام کردم و معتقدم که نمایندگان مجلس می توانند با تصویب و بروزرسانی قوانین ما را در اجرای بهتر ماموریت ها یاری کنند.

فرمانده ناجا ادامه داد: در تخصیص اعتبارات و بودجه نیز باید به نیروی انتظامی متناسب با تنوع و تکثر ماموریت ها نگاه ویژه ای صورت بگیرد.

اشتری در بخش پایانی سخنان خود بهبود وضعیت معیشتی سبزپوشان ناجا را دغدغه جدی خود و هیئت رئیسه ناجا برشمرد و گفت: برای تأمین مسکن سازمانی و ملکی کارکنان تلاش می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، در این نشست مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی و استاندار به طرح دیدگاه های خود پرداختند بر ضرورت توجه به روزآمدسازی و تجهیز نیروی انتظامی به امکانات پیشرفته و فناوری های نوین متناسب با سطح و حجم چالش های حوزه نظم و امنیت، توجه ویژه به ارتقای منزلت اجتماعی پلیس و ... تأکید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha