اصغر نجفی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در هفته منتهی به ۷ مهرماه، تعداد ۱۳۴ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۷۷۴ سهم و حقتقدم در مجموع به ارزش بیش از ۱۷۰۰ میلیارد و ۵۱۳ میلیون ریال در بورس منطقه زنجان داد و ستد شد که نسبت به هفته گذشته ۲۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: مجموع ارزش سهام خریداری شده طی این مدت بیش از ۱۰۵۳ میلیارد و ۵۷۱ میلیون ریال و مجموع ارزش سهام فروخته شده نیز ۶۴۶ میلیارد و ۹۴۲ میلیون و ۷۴۹ هزار ریال بود.
این مسئول ادامه داد: از مجموع معاملات هفته گذشته این منطقه (۳ تا ۷ آبانماه) ۶۱ درصد به خرید و ۴۹ درصد بقیه به فروش سهام اختصاص داشت. این معاملات توسط ۲۳ کارگزار دارای استیشن معاملاتی (ایستگاه یا هسته مرکزی معاملات) بورس منطقهای زنجان انجام شده است.
مدیر بورس منطقهای زنجان با اشاره به معاملات بورس این منطقه در هفته ماقبل (۲۶ تا ۳۰ مهرماه)، خاطرنشان کرد: در مدت مذکور و در مجموع ۱۰۸ میلیون و ۷۲۳ هزار و ۷۲۲ سهم و حق تقدم به ارزش بیش از ۱۴۲۶ میلیارد و ۳۳۹ میلیون و ۹۹۰ هزار ریال در منطقه زنجان، داد و ستد شده بود.
انتهای پیام
