یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۵
تاکنون ۲۲ هزار ۳۴۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های البرز بستری شده‌اند

تاکنون ۲۲ هزار ۳۴۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های البرز بستری شده‌اند

البرز (ایسنا) - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۱۷۱۱ نفر رسیده است.

دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز گفت: از دیروز تا امروز ۱۱  آبان ماه   ۱۰۲ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل  قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز    ۲۲ هزار و ۳۴۹ نفر  است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۸۶۹ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای   ۴۱۸ نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۱۷۱۱ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۱۹ هزار و ۷۴۵  نفر  از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها