چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۹
منبع: نمایندگی سمنان
سیر صعودی مرگ و میرهای کرونایی در سمنان/ ممنوعیت عزا و عروسی در استان

سیر صعودی مرگ و میرهای کرونایی در سمنان/ ممنوعیت عزا و عروسی در استان

سمنان (ایسنا) - رئیس ستاد استانی مقابله با کروناویروس و استاندار سمنان از روند صعودی مرگ و میرهای کرونایی در استان سمنان خبر داد و گفت: برگزاری هرگونه تجمع و برنامه در هر سطحی با تراکم بالای افراد و مجالس ترحیم و عزا و عروسی تا اطلاع ثانوی مطلقا ممنوع است.

علیرضا آشناگر، ۱۴ آبان در جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا استان از روند صعودی ابتلا به بیماری و مرگ و میر بر اثر کرونا در استان و قرار گرفتن این استان در وضعیت بحرانی خبر داد و اظهار کرد: برگزاری مراسم با تجمع بالای افراد، مطلقا ممنوع است و با برگزار کنندگان به صورت جدی برخورد خواهد شد و فرمانداران نیز موظفند تا با برگزاری هرگونه اجتماع و در هر سطحی به صورت جدی و با همکاری نیروی انتظامی ورود و برخورد کنند.

 با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های افتتاحی چه در سطح مسئولین استانی و چه در سطوح کشوری و وزرا، از مباحثی است که زمینه شیوع بیماری را افزایش می دهد، گفت: نیاز است تا برنامه ها با کمترین افراد و با رعایت پروتکل های بهداشتی و برای کاهش خطرات به صورت ویدئو کنفرانسی و با رعایت فاصله های بهداشتی به دور از تراکم ‌بالای افراد برگزار شود و برگزاری هرگونه مراسم، تجمع و برنامه با تراکم بالای افراد و مجالس عروسی، عزا و ترحیم در سطح استان، مطلقا ممنوع است.

وی ادامه داد: گزارش‌های مختلفی از برگزاری مجالس عروسی همزمان با ورود به ماه ربیع الاول با استفاده از سالن های پذیرایی اعلام می شود که نیاز است تا در شهرستان های استان محدودیت‌ها در این زمینه به صورت جدی اعمال و مورد نظارت و اجرا قرار گیرد و نیروی انتظامی به دور از هیچ‌گونه ملاحظه‌ای، با برگزاری این‌گونه مجالس در سطح استان در تالارهای پذیرایی و مراکز مختلف از قبیل باغ ها، به صورت جدی برخورد کند.

رئیس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا استان سمنان خاطرنشان کرد: مراسم و مجالس ترحیم نیز همانند مجالس شادی، از محل‌های تجمع افراد است که نیاز است تا در این حوزه نیز کنترل ها از سوی فرمانداران در سطح شهرستان ها صورت گیرد.

استاندار سمنان تاکید کرد: مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان نیز به صورت جدی مسئول هستند تا از ورود افراد غیرمسئول و غیر درمانی به بخش های کرونا به صورت جدی جلوگیری کنند و اجازه حضور به هیچ فردی به غیر از کادر درمان به بخش های آی سی یو و کرونا داده نشود.

آشناگر تصریح کرد: در استان زیرساخت بسیار مطلوبی برای ارائه خدمات دولت الکترونیک وجود دارد و نیاز است تا پیگیری انجام شود و این خدمات در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

وی اضافه کرد: دستگاه‌های خدمات رسان و به خصوص بانک‌ها نیز به منظور کاهش شیوع بیماری و حفظ و سلامت مردم، نسبت به ارائه خدمات خود به صورت الکترونیکی و غیر حضوری اقدام کنند.

استاندار سمنان ضمن تاکید بر رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم استان برای کاهش شیوع بیماری و دست‌یابی به مرحله تثبیت و کنترل این بیماری، گفت: در صورت نیاز و ارزیابی‌های مثبت، راه‌اندازی مراکز نقاهتگاهی در سطح استان در دستور کار قرار بگیرد و تجهیز بیمارستان‌ها نیز انجام شود تا مردم عزیز و شریف اس