هادی حقشناس در حاشیه جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا گلستان اظهار کرد: در حال حاضر ۴۷۷ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستریاند که از این تعداد ۸۹ نفر در آی سی یو بستری و ۴۵ نفر به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.وی بیان کرد: طی چند روز اخیر نرخ ابتلا به کرونا در ا
ستان کمی کاهش داشته اما نرخ مرگومیر ناشی از این بیماری در حال افزایش است. طی هفته گذشته میانگین فوتیهای روزانه کرونا در استان ۶ نفر بود اما طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ فوتی داشتیم.
استاندار گلستان با تأکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک، تصریح کرد: مقرر شد اکیپهای بازرسی متشکل از نیروهای فرمانداری، اصناف، شبکه بهداشت، دادستانی، بسیج و پلیس از امروز به شکل جدیتری در دو شهر گرگان و گنبدکاووس بر محدودیت فعالیت بعد از ساعت ۱۸ نظارت خواهند کرد.
حقشناس با تأکید بر اهمیت پیشگیری از بیماری، گفت: اگر محدودیتها رعایت نشود، احتمال دارد از هفته آینده محدودیتهای سختتری را ستاد ملی کرونا برای اصناف در نظر بگیرد.
۱۳ شهرستان گلستان در وضعیت قرمز کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر از مجموع ۱۴ شهرستان استان، ۱۳ شهرستان شامل گرگان، گنبدکاووس، بندرگز، کردکوی، گمیشان، بندر ترکمن، علیآباد کتول، مینودشت، کلاله، رامیان، مراوهتپه، گالیکش و آزادشهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و آققلا نیز در وضعیت نارنجی قرار گرفته است.
عبدالرضا فاضل بیان کرد: با فوت ۱۲ بیمار کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان ناشی از این بیماری در استان به ۱۰۶۶ نفر رسید.
وی با اشاره به اینکه هماکنون گلستان در وضعیت قرمز قرار دارد، گفت: شدت بستریها طی روزهای اخیر ثابت بوده اما مرگومیر افزایش یافته است.
انتهای پیام