• پنجشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99090604763
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

آذربایجان‌غربی سفیدپوش شد

آذربایجان‌غربی سفیدپوش شد

ایسنا/آذربایجان غربی کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌غربی از آغاز فعالیت سامانه بارشی در استان خبر داد.

شتاد در گفت و گو با ایسنا با اشاره به فعالیت سامانه بارشی از بامداد امروز در سطح استان تصریح کرد: فعالیت این سامانه از بامداد امروز به صورت باران در مناطق جنوبی استان آغاز شده و از صبح امروز به شکل بارش برف نمایان شد که از حوالی ظهر بارش برف در مناطق مرکزی استان نیز اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه فعالیت سامانه تا روز یک شنبه ادامه خواهد داشت، افزود: بارش ها از روز یکشنبه به صورت پراکنده و در مناطق جنوبی خواهد بود و از روز دوشنبه این سامانه از استان خارج خواهد شد.

اشتاد تخاطرنشان کرد: دمای استان نیز تا ۶ درجه به صورت میانگین کاهش می یابد.

این کارشناس هواشناسی در استان افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته چالدران با ۷ درجه زیر صفر سردترین و میاندوآب با ۱۵ درجه بالای صفر گرمترین شهر استان بوده و همچنین دما در مرکز استان بین یک درجه زیر صفر تا ۸ درجه بالای صفر در نوسان بوده است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha