• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99091007984
  • خبرنگار : 50046

فرمانده نیروی انتظامی استان:

۱۱۸۰ خودرو در خراسان شمالی به علت عدم رعایت محدودیت های کرونایی جریمه شدند

۱۱۸۰ خودرو در خراسان شمالی به علت عدم رعایت محدودیت های کرونایی جریمه شدند

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی گفت: از ابتدای آذر ماه تا روز گذشته که محدودیت های کرونایی اعمال شده است، یک هزار و ۱۸۰ دسنگاه خودرو به علت عدم رعایت محدودیت ها جریمه شدند.

سردار علیرضا مظاهری در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: از این تعداد ۱۶۳ خودرو جریمه ۵۰۰ هزار تومانی، ۱۷۶ دستگاه خودرو جریمه یک میلیون تومانی و ۸۴۱ خودرو نیز جریمه ۲۰۰ هزار تومانی شدند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح ۳۴ نقطه در این استان صورت ثابت و سیار تحت کنترل قرار گرفت، افزود: ۲۹۶ نفر نیرو نیز برای اجرای این طرح به کار گرفته شده است.

مظاهری تعداد تذکرهای ارشادی داده شده به رانندگان ۲۴ هزار و ۱۳۸ مورد و تعداد خودروهای عودت داده شده به مبدا نیز چهار هزار و ۷۴۷ دستگاه بوده است.

به گفته وی طی این مدت تردد در محورهای استان نیز طی این مدت ۴۶ درصد کاهش داشته است.

این مقام مسئول در ارتباط با مجوزهای صادر شده به خودروها جهت تردد در محورهای استان و یا فاصله ۲۱ تا چهار صبح گفت: دستگاه های اجرایی در صدور مجوزها دقت لازم را داشته باشند.

وی افزود: دیده شده که مجوز برای دختر خانواده صادر شده اما پدر خانواده در آن فاصله زمانی در حال تردد بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha