• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99091209484
  • خبرنگار : 50225

توضیح مدیرعامل هلال احمر خوزستان درباره آبگرفتگی بندرامام

توضیح مدیرعامل هلال احمر خوزستان درباره آبگرفتگی بندرامام

ایسنا/خوزستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: آبگرفتگی بندر امام بسیار غیرمنتظره بود و حدود ۴۰ میلیون مترمکعب آب در سه ساعت وارد بندر امام خمینی(ره) شد.

علی خدادادی در نشست مدیریت بحران جمعیت هلال احمر خوزستان که سه‌شنبه شب برگزار شد، اظهار کرد: در اهواز با بارندگی بیش از ۲۰ میلیمتر آبگرفتگی رخ می‌دهد و این مساله دیگر عادی شده است. اکنون دیگر این مشکل اهواز مزمن شده و زمانی که مقام معظم رهبری در خصوص موضوعی ورود می‌کند یعنی مساله بیخ پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آبگرفتگی اخیر در برخی شهرهای استان خوزستان، افزود: آبگرفتگی بندر امام بسیار غیرمنتظره بود و حدود ۴۰ میلیون مترمکعب آب در سه ساعت وارد بندر امام خمینی(ره) شد و یکی از مناطق این شهر به صورت وحشتناک دچار آبگرفتگی شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به امدادرسانی به بیش از ۵ هزار نفر در آبگرفتگی اخیر خوزستان، گفت: امکان اسکان اضطراری برای افراد متاثر از بارندگی نیز فراهم شده است.

خدادادی بیان کرد: بعضا شاهد برخوردهای تحقیرآمیز بودیم؛ کمبودها و نواقص شدیدی در حوزه‌های مختلف داریم اما با وجود این مشکلات در حال ارائه خدمات به مردم هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha