• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد مطلب: 99101511472

درخواست وزیر کشاورزی از وزیر صمت

واردات موز منوط به صادرات سیب شود

واردات موز منوط به صادرات سیب شود

وزیر جهاد کشاورزی در نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) درخواست کرد که واردات موز منوط به صادرات سیب باشد.

به گزارش ایسنا در متن نامه کاظم خاوازی به  رزم حسینی آمده است:

"باتوجه به حجم  سیب تولیدی در سال جاری و امکان کسب سهم بزرگتری از بازارهای هدف این محصول، خواهشمند است دستور فرمایید در اجرای بند(5) یادداشت ذیل فصل هشتم کتاب مقررات صادرات و واردات مجوز واردات موز منوط به صادرات سیب شود".

 بر اساس اعلام رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ثبت سفارش واردات موز از اردیبهشت امسال ممنوع شد اما واردات آن از محل صادرات سیب درختی صورت می گرفت.

بنا بر گفته این مقام مسئول اگرچه موز مورد نیاز مردم و کشور است اما چون کالای اساسی به حساب نمی‌آید، وجود محدودیت‌های ارزی برای مدیریت واردات موجب شده است تا این کالا در گروه 7 قرار گیرد. برای گروه هفت در شرایط کنونی ارزی تخصیص داده نمی‌شود و ثبت سفارش آن نیز انجام نخواهد شد.

انتهای پیام