• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99102920898
  • خبرنگار : 50165

مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان زنجان:

زنجانی‌ها با هزینه مراسم ترحیم زندانی آزاد کنند

زنجانی‌ها با هزینه مراسم ترحیم زندانی آزاد کنند

ایسنا/زنجان مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان زنجان گفت: این ستاد هزینه مراسم ترحیم را برای آزادی زندانیان جرائم مالی غیرعمد جمع‌آوری می‌کند.

علاءالدین کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با اجرای طرح‌های مختلف از ابتدای سال تاکنون ۱۶۹ نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد در استان زنجان آزاد شدند که ۶ نفر از آن‌ها خانم بودند.

وی مجموع بدهی این افراد را ۲۶۵ میلیارد و ۴۳۷ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته، شکات از ۱۰۳ میلیارد و ۹۸۴ میلیون ریال بدهی خود گذشت کردند و رقم کمک‌های بلاعوض ستاد دیه نیز ۲۰ میلیارد و ۵۱۳ میلیون ریال است.

این مسئول ادامه داد: ۱۳ میلیارد و ۹۳۲ میلیون ریال از طرف بنیاد مستضعفان برای آزادی زندانیان جرائم مالی غیرعمد کمک شده و باقی مبلغ بدهی نیز از محل منابع ستاد دیه کشور، بانک‌های عامل، قبولی اعسار و آورده متهم تامین شده است. دو نفر از زندانیان آزاد شده از سادات بودند که یک خانم برای ادای نذر خود با پرداخت ۷۳ میلیون تومان، زمینه آزادی آن‌ها را فراهم کرد.

مدیر نمایندگی ستاد دیه در استان زنجان تصریح کرد: در ایام کرونا که امکان برگزاری مراسم ترحیم وجود ندارد، دو خانواده که عزیزان خود را از دست دادند مبلغ مورد نظر برای احسان و برگزاری مجلس ترحیم را برای آزادی زندانیان هزینه کردند که از این طریق نیز ۸ زندانی با اهدای مبلغ ۵۳ میلیون تومان از طرف این خانواده‌ها آزاد شدند.

کریمی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶۶ نفر به خاطر جرائم مالی غیرعمد زندانی بوده و در انتظار کمک خیران هستند، یادآور شد: با توجه به امکان‌پذیر نبودن برگزاری مراسم ترحیم در شرایط کرونایی، ستاد دیه این آمادگی را دارد احسان مردم را برای آزادسازی زندانیان جمع‌آوری کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: علت عمده محکومیت زندانیان مالی جرائم غیرعمد چک بلامحل غیرکلاه‌برداری، نفقه، مهریه و حوادث کارگاهی است و از مردم تقاضا کرد ضمن افزایش آگاهی خود در خصوص مسائل حقوقی، رعایت این موارد در معاملات و زندگی را جدی بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha