• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۱:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99110604367
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان؛ راهبرد محوری صندوق بازنشستگی کشوری

بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان؛ راهبرد محوری صندوق بازنشستگی کشوری

ایسنا/خراسان جنوبی در نشست روسای کانون‌های بازنشستگان استان با مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری بر بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان به عنوان راهبرد محوری صندوق بازنشستگی تاکید شد.

محمود مرتضایی فرد، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری، امروز دوشنبه ۶ بهمن در دیدار با جمعی از بازنشستگان خراسان جنوبی اظهار کرد: در دوره مدیریت جدید نگاه ویژه‌ای به مقوله فرهنگی و اجتماعی شده چرا که این صندوق در راستای مسئولیت اجتماعی باید خدمات مختلفی انجام داده و تنها پرداخت کننده حقوق نباشد.


به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در مقایسه با گذشته شرایط فعلی بهتر است، اما هنوز در گام‌های ابتدایی هستیم، افزود: نیاز است روز به روز ارتباط با ذی نفعان بهتر شود.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: با توجه به درخواست‌ها، زمان ثبت نام حمایت مالی ازپایان نامه‌های فرزندان بازنشستگان کشوری تمدید شد.

مرتضایی فرد با بیان اینکه تاکنون تمام اعتبارات لازم درخصوص افزایش دوبرابری تعهدات بیمه تکمیلی درمان توسط صندوق تامین شده است تصریح کرد: تمام تلاشمان این است که سال آینده خدمات بیمه‌ای صندوق هم بیشتر شود.

وی با بیان اینکه باید به سمتی برویم که قدرت خرید بازنشستگان افزایش یابد، اظهار کرد: طرح های جدیدی در دست اقدام است، از جمله آن می توان به تحویل دارو درب منزل بازنشستگان و خدمات دندانپزشکی اشاره کرد.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به رایزنی با یک فروشگاه زنجیره‌ای برای اشتغال فرزندان بازنشسته، افزود: طرحی با فنی و حرفه‌ای برای آموزش فرزندان بازنشسته در حال اجرا داریم.

مرتضایی فرد یادآور شد: در حوزه آموزش‌های دوره سالمندی و مواردی از این دست مرکز نوآوری صبا در حال انجام کار است.

بازنشستگان نیز ضمن تشکراز اجرای طرح همسان سازی حقوق، در این جلسه به بیان مشکلات خود پرداختند. نبود برنامه برای دوره بازنشستگی، ضرورت بازنگری در برخی قوانین در قالب تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های استانی، توجه به ازدواج و اشتغال فرزندان بازنشستگان، ضرورت توجه به بومی نگری در اجرا و تدوین برنامه‌ها، تاخیر در پرداخت کسور بازنشستگان، شفاف سازی فعالیت‌های صندوق، حضور میدانی مدیرعامل صندوق در استان ها و ساماندهی خانه امید شهرستان‌ از مهم‌ترین دغدغه‌های بازنشستگان بود که در این جلسه مطرح شد.

محمد باقری نژاد، مدیر صندوق بازنشستگی کشوری خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: آمار بازنشستگان استان ۱۶ هزار و ۵۱۶ نفر است.

وی با بیان اینکه میانگین حقوق پرداختی در استان ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان است، افزود: تعداد وام ضروری در سال جاری ۸۴۱۳ فقره وام بوده است.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری خراسان جنوبی بیان کرد: میانگین افزایش حقوق بازنشستگان نسبت به زمان مشابه سال قبل ۷۷ درصد افزایش داشته که موجب ایجاد روحیه نشاط در بین بازنشستگان و خانواده‌های آن‌ها شده است.

در این جلسه، شعبانی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق نیز حضور داشت و به سوالات و دغدغه‌های بازنشستگان پاسخ گفت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha