• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99121108158
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

مشکلی برای تامین گوشت مرغ در خراسان شمالی طی نوروز وجودندارد/ ارسال ۱۱۳تن مرغ از استان به تهران

مشکلی برای تامین گوشت مرغ در خراسان شمالی طی نوروز وجودندارد/
ارسال ۱۱۳تن مرغ از استان به تهران

ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از تولید گوشت مرغ در استان برای اسفندماه و تعطیلات عید نوروز خبر داد.

صادق در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه جوجه ریزی لازم برای تولید گوشت مرغ در اسفندماه و عید نوروز انجام شده است، گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده در اسفندماه یک هزار و ۹۶۶ تن گوشت مرغ تولیدی در استان وجود خواهد داشت.

وی افزود: علاوه بر آن طبق برنامه ریزی صورت گرفته برای تعطیلات عید نوروز نیز ۴۰۰ تن گوشت مرغ تولید خواهد شد.

صادق با تاکید بر اینکه در حال حاضر در استان در زمینه تولید گوشت مرغ هیچ مشکلی وجود ندارد، ادامه داد: حتی میزان تولید گوشت مرغ در حال حاضر در این استان به اندازه ای رسیده که ۱۱۳ تن گوشت مرغ نیز به تهران ارسال شده است.

وی با یبان اینکه نیاز خراسان شمالی به گوشت مرغ ۴۵ تن در روز است، تصریح کرد: با توجه به شرایط در صورت نیاز می توان میزان مرغ توزیعی را به ۵۰ تن در روز نیز رساند.

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که شنیده شده مرغ به صورت غیرمجاز از استان خارج می شود، گفت: از آنجاییکه خراسان شمالی تنها استانی است که مرغ را با قیمت تنطیم بازار به فروش می رسد این جذاببت برای تعدادی از افراد به وجود آمده که مرغ را با قیمت تنطیم بازار از استان خارج کرده و با قیمت بالاتری در استان های مجاور به فروش برسانند.

وی خاطرنشان کرد: اما تمامی تلاش های صورت می گیرد تا از خروج مرغ تولیدی در استان به صورت غیرمجاز جلوگیری شود و به طور حتم با متخلفان برخورد جدی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.