• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99121208690
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

جذب ۸۰۰۰ حامی با اجرای پویش ایران مهربان در خراسان شمالی

جذب ۸۰۰۰ حامی با اجرای پویش ایران مهربان در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی از جذب هشت هزار حامی برای دو گروه از کودکان تحت پوشش این اداره کل خبر داد.

الهی راد در گفت و گو با ایسنا گفت: تاکنون با راه اندازی این پویش برای سه هزار و ۳۷۸ فرزند یتیم و سه هزار و ۳۱۷ فرزند محسنین، حامی جذب شده است.

وی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر است تا عدد هشت هزار به رقم ۲۰ هزار حامی برسد.

الهی راد ادامه داد: در حال حاضر سرانه هر یک از این بچه ها ۴۰۰ تومان است و درصدد هستیم این سرانه را به ۷۰۰ هزار تومان برسانیم.

وی با اشاره به اینکه دستگاه های اجرایی نیز در این پویش همکاری دارند، بیان کرد: تاکنون از ۷۵ دستگاه ۶۵ دستگاه رابط معرفی کرده اند و ۲۰ دستگاه سهم تعهد شده خود را پرداخت کرده اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در پویش ایران مهربان، ۱۱ هزار و ۲۱۰ ارتباط را برقرا کرده ایم که هفت هزار و ۴۴۱ ارتباط منجر به واریز مبلغ شده است.

به گفته وی طبق برآورد انجام شده تا ۵۰ درصد از اجرای پویش ایران مهربان در استان موفق عمل کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha