• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-82920

یک خبر خوب برای تئاتری‌ها

یک خبر خوب برای تئاتری‌ها
مدیر فرهنگسرای کوثر از تکمیل مراحل تجهیز سالن این فرهنگسرا با اعتبار 260 میلیون تومان برای خدمت‌رسانی به هنرمندان تئاتر خبر داد.

مدیر فرهنگسرای کوثر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: سالن اجتماعات این مجموعه، تا قبل از سال 1396، قابلیت میزبانی از اجرای تئاتر را نداشت و زمانی که کار این سالن با اجرای تئاتر کودک آغاز شد، مردم استقبال خوبی از آن کردند. همین استقبال خوب موجب شد که مسئولان با تخصص اعتبار برای بازسازی این سالن موافقت کنند.

حمیدرضا مکارمی ادامه داد: سیستم صوت و نور این مجموعه، سال گذشته به‌روزرسانی شد، اما سالن و صندلی‌های آن هنوز به بهسازی نیاز داشت.

وی تصریح کرد: مراحل استاندارد کردن شیب صندلی‌ها و بهسازی آن، ایمن‌سازی، مناسب‌سازی وسایل گرمایشی و سرمایشی، دکور و فضاسازی سالن و ... که از ماه محرم سال گذشته آغاز شده بود، اکنون به اتمام رسیده و قرار است، شنبه، 25 خردادماه هم‌زمان با نواخته شدن زنگ افتتاح یک تئاتر کودک، بهره‌برداری از آن نیز آغاز شود.

مکارمی با اشاره به اینکه برای بازسازی و تجهیز این سالن بالغ‌بر 260 میلیون تومان هزینه شده، اعلام کرد: با وجود دستورالعمل شورای شهر مبنی بر اخذ هزینه از کارگردانان تئاتر جهت اجرا یا تمرین تئاتر، سیاست این مجموعه بر این است که مبلغی در ازای تحویل سالن دریافت نکرده و کارها را به‌صورت مشارکتی برگزار کند.

وی افزود: قرار است در آینده‌ای نزدیک، یک سالن بلک باکس و پلاتویی برای تمرین نیز در این فرهنگسرا ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، فرهنگسرا، یکی از ابزارهای مهم توسعه فرهنگی هر شهر است، آن‌قدر مهم، که کارشناسان از آن به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی یاد می‌کنند. فرهنگسرای کوثر، با چهار هزار و 500 متر مساحت و دو هزار و 800 متر زیربنا، از سال 1382 آغاز به کار کرده و علاوه بر سالن اجتماعاتی با ظرفیت430 نفر، دارای نگارخانه و کتابخانه‌ای تخصصی با حدود چهار الی پنج هزار عنوان کتاب، دو سالن مطالعه، پارکینگ اختصاصی و کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی نیز هست که زیر نظر شهرداری منطقه 15 اصفهان فعالیت می‌کند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha