زعفران، گیاهی از تیره زنبقیان با کاربردهای گسترده دارویی و غذایی، جایگاه ویژهای در کشاورزی ایران دارد و کشور ما بزرگترین تولیدکننده این محصول در جهان بهشمار میرود. نیشابور نیز یکی از قطبهای اصلی تولید زعفران در خراسان رضوی است و سهم مهمی در عرضه این محصول راهبردی دارد. براساس گزارش اداره جهاد کشاورزی نیشابور، سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان ۴۰۳۰ هکتار است و با میانگین برداشت حدود ۳ کیلوگرم زعفران خشک از هر هکتار، میزان تولید سالانه این محصول به حدود ۱۲ هزار کیلوگرم میرسد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.


نظرات