• سه‌شنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۱:۵۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400012413047
  • خبرنگار : 50428

رئیس هیات مدیره اتحادیه نانوایان اردبیل پاسخ داد

علت نامرغوب بودن آرد نانوایی های اردبیل

علت نامرغوب بودن آرد نانوایی های اردبیل

ایسنا/اردبیل رئیس هیات مدیره اتحادیه نانوایان اردبیل گفت: کیفیت نان در اردبیل باوجود نامرغوب بودن اکثر آرد اردبیل مطلوب است و علت نامرغوبی آرد اردبیل نول کشی کارخانه‌ها از گندم است.

بهنام اسمعیل زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: علت کیفیت پایین نان در اردبیل ضعف زیرساخت‌ها است اما در مجموع نان اردبیل نسبت به استان‌های دیگر قابل پسند است.


وی با بیان اینکه ۱۲۰۰ واحد نانوایی در اردبیل فعال هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۵۳۰ واحد لواش‌پزی، ۴۸۵ واحد بربری پزی، ۳۷ واحد فطیرپزی و ۹۱ واحد سنگک‌پزی است.
رئیس هیات مدیره اتحادیه نانوایان اردبیل اضافه کرد: ۶۰۰ واحد از این تعداد یعنی نصف آنها آزادپز بوده و بقیه دولتی پز هستند.


اسمعیل زاده با بیان اینکه اتحادیه نانوایان به واحدهای نانوایی سرکشی کرده و در صورت داشتن اشکالی در گام اول آنها را راهنمایی می‌کند، تصریح کرد: اتحادیه برای کنترل کیفیت نانوایی‌ها به‌صورت مستمر از واحدهای نانوایی بازرسی کرده و برای ارتقای کیفیت راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهد.


رئیس هیات مدیره اتحادیه نانوایان اردبیل اضافه کرد: نظارت بر نانوایی‌ها به‌صورت مداوم و مستمر انجام می‌شود و اگر شکایتی از نانوایان باشد دراسرع‌وقت به آن رسیدگی می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.