• شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1400021811874
  • خبرنگار : 71451

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با نصب تابلوهای جدید کوچه‌های شهدا

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با نصب تابلوهای جدید کوچه‌های شهدا

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم گفت:خشنودی خانواده شهدا موجب خشنودی حضرت صاحب‌الزمان(عج) است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌ حسن هنرمند،  با تأکید بر اینکه زنده نگه‌داشتن نام و یاد شهدا بر ما واجب بوده و نام‌گذاری شوارع و معابر با نام شهدا کمترین کاری است که می‌توانیم برای جبران فداکاری این ایثارگران انجام بدهیم، توضیح داد:تابلوهای محلاتی که با نام شهدا مزین شده به‌مرور زمان فرسوده شده بودند و نیازمند بازسازی و بهسازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم با تقدیر و تشکر از تلاش تمام افرادی که به روش‌های مختلف و تا حد توان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کردند، خاطرنشان کرد:خشنودی خانواده شهدا موجب خشنودی حضرت صاحب‌الزمان(عج) است.

هنرمند گفت:تابلوهای جدید به نام شهدا و با اشکال مناسب‌تر در کوچه‌ها نصب‌شده و این اقدام موجب زنده نگه داشتن نام شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha