اصغر جعفریروحی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با ماموریت بالگرد هوایی اورژانس زنجان، اظهار کرد: امروز (۲۶ خردادماه) بالگرد هوایی اورژانس زنجان در ساعت ۱۰:۲۸ برای امدادرسانی به آقای ۷۱ ساله با تشخیص سکته قلبی به بیمارستان شهدای طارم به پرواز درآمد.
وی افزود: بیمار دچار سکته مغزی پس از انجام اقدامات درمانی پیش بیمارستانی برای درمان تخصصی به بیمارستان آیتالله موسوی انتقال یافت.
این مسئول در رابطه با ماموریت روز گذشته بالگرد هوایی اورژانس زنجان، تصریح کرد: بالگرد هوایی اورژانس در ساعت ۱۳:۲۵ روز گذشته (۲۵ خردادماه) برای امدادرسانی به آقای ۵۰ ساله که به دنبال افتادن بالابر برروی سر، دچار ترومای سر شده بود به بیمارستان امیرالمومنین (ع) خدابنده اعزام شد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان از پایان ماموریت اورژانس هوایی در ساعت ۲۴:۱۴ روز گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: مصدوم بعد از انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان آیتالله موسوی زنجان انتقال یافت.
انتهای پیام
نظرات