چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۳
منبع: نمایندگی کردستان
صلح و سازش اهالی دو روستا در کامیاران پس از چند سال

صلح و سازش اهالی دو روستا در کامیاران پس از چند سال

کردستان (ایسنا) - رییس دادگستری کامیاران با ذکر احادیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) با اشاره به صلح و سازش بین اهالی روستای «تنگی ور» و «یوزیدر» شهرستان کامیاران، بر آثار و فواید گذشت و بخشش اشاره کرد.

حسین محسنلو در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در اثر اختلاف اهالی دو روستای مزبور بر سر مراتع و چراگاه دام، در سال ۱۳۹۶ درگیری و نزاع دسته جمعی صورت گرفته بود که منتهی به جراحات تعدادی از افراد گردیده بود که اختلافات بعدی و کدورت عمیق بین طرفین طی سال‌های اخیر وجود داشت.

محسنلو تاکید کرد: با تلاش‌های مستمر واحد اجرای احکام کیفری و دادستان کامیاران و برگزاری جلسات متعدد با اهالی روستا در دادگستری و فرمانداری و حضور مسوولین شهرستان در روستاهای مذکور، نهایتا صلح و سازش نهایی در سالن اجتماعات دادگستری کامیاران برگزار و کدورت چندین ساله اهالی هر دو روستا مرتفع گردید.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها