یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۹
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
فعال سازی صنایع معدنی، اهرم موثر رفاه اجتماعی است

استاندار خراسان‌جنوبی:

فعال سازی صنایع معدنی، اهرم موثر رفاه اجتماعی است

خراسان جنوبی (ایسنا) - استاندار خراسان‌جنوبی گفت: فعال سازی ظرفیت معادن و توسعه صنایع معدنی، در صدر برنامه‌های استان قرار دارد.

حمید  ملانوری، امروز یکشنبه ۲۵ مهر در دیدار با دکتر شهیدی؛ معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور اظهار کرد: معدن از پیشران‌های توسعه‌ای استان بوده و به همین دلیل برای بهره برداری از این پتانسیل، به طور ویژه برنامه ریزی شده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه تأمین و توسعه زیرساخت‌ها از مهم‌ترین لازمه‌های تسریع در تحقق این برنامه است، ادامه داد: برای توسعه زیرساخت‌ها نیز اقدامات درخوری انجام شده و همچنان ادامه دارد.

استاندار از دیگر ظرفیت‌های استان گفت و به تشریح اقداماتی پرداخت که در راستای بهره برداری از این مزیت‌ها صورت گرفته است.

ملانوری بر توجه ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به حوزه معدن استان تأکید کرد و یادآور شد: بهره برداری واقعی از معادن و ایجاد صنایع بالادستی و پایین دستی مرتبط و وابسته می‌تواند به ایجاد ارزش افزوده، اشتغالزایی، درآمدزایی و افزایش سطح رفاه عمومی بینجامد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها