• سه‌شنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد مطلب: 1400072719696

نایب رئیس اتاق اصناف اهواز خبر داد

شرط ارائه کارت واکسن برای صدور پروانه کسب در اهواز

شرط ارائه کارت واکسن برای صدور پروانه کسب در اهواز
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان نایب رئیس اتاق اصناف اهواز گفت: نصب کارت واکسن در واحدهای صنفی و لزوم ارائه کارت واکسن برای صدور پروانه کسب به اصناف اهواز ابلاغ شده است.

بهنام حیدری در جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت و کنترل کرونا شهرستان اهواز که امروز (۲۷ مهرماه) در فرمانداری اهواز برگزار شد، اظهار کرد: نصب کارت واکسن در واحدهای صنفی و لزوم ارائه کارت واکسن برای صدور پروانه کسب به اصناف اهواز ابلاغ شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در شش ماهه گذشته، ۲ هزار و ۶۲۳ بازرسی داشتیم و برای ۵۱ مورد به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، پرونده تشکیل شده است.

نایب رئیس اتاق اصناف اهواز گفت: ۲۷۵ بازرسی مشترک با بهداشت غرب و ۳۳۸ بازرسی مشترک با بهداشت شرق داشتیم که منجر به صدور ۹۸ اخطاریه در غرب و ۱۲۰ اخطاریه در شرق اهواز شده است.

انتهای پیام